Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
4 ξεκάθαρα σημάδια ότι ο πρώην σου θέλει να τα ξαναβρείτε PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019 01:31   

prwinMπορεί να μην έχει κάνει (ακόμα) την κίνηση να σου ζητήσει στα σοβαρά να δώσετε στη σχέση σας άλλη μία ευκαιρία, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι αυτό ακριβώς έχει κατά νου, όταν:

Σχολιάζει στο δευτερόλεπτο οτιδήποτε ανεβάζεις στο Facebook και το InstagramΒάζει καρδούλες στο status update σου ότι πέρασες το μάθημα και γράφει «hot» κάτω από τη φωτογραφία σου από τη χθεσινή έξοδο με τις κολλητές σου. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υπενθυμίσει την παρουσία του και να τσεκάρει τις δικές σου διαθέσεις, χωρίς να ρισκάρει να φάει μια απόρριψη στα μούτρα. Επιπλέον, με λίγη καλή έμπνευση, μπορεί να σε βάλει σε flirting mode -πριν δοκιμάσει να το κάνει αυτοπροσώπως!

Σου θυμίζει συνέχεια τις ωραίες στιγμές σας

«Θυμάσαι εκείνη τη φορά που είχαμε πάει για bowling;» Ή «τότε που μας είχε πιάσει η βροχή στο Ναύπλιο;». Εάν κάθε φορά που μιλάτε έχει να σου θυμίσει κάτι (ρομαντικό και ευχάριστο) από την εποχή που ήσασταν ζευγάρι, είναι προφανές ότι θέλει να σε κάνει κι εσένα να αναπολήσεις τις όμορφες στιγμές που έζησες στο πλευρό του (με την ελπίδα να αναρωτηθείς μήπως αξίζει τον κόπο να τις αναβιώσεις).

Πέφτεις συνέχεια πάνω του

Εντελώς τυχαία, βρίσκεται πάντα εκεί που πας, στα καφέ που συχνάζεις, εκεί που βγαίνεις για ποτό με την παρέα σου, ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Να είναι σύμπτωση ή έχει μελετήσει το πρόγραμμά σου και επιδιώκει να βρίσκει αφορμές να σε συναντήσει; Προφανώς, το δεύτερο!

Κοροϊδεύει όλα τα αγόρια που συναναστρέφεσαι

Όταν εκφράζεται με ειρωνεία ή ακόμα και κακία για τους πιθανούς «ανταγωνιστές» του μπροστά σου, προσπαθεί να σου δείξει ότι κανένας δεν είναι αρκετά καλός για σένα -εκτός, ίσως από αυτόν, θυμάσαι τι ωραία που περάσατε εκείνη τη φορά που είχατε πάει για bowling;

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved