Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο πρώην σου έστειλε μήνυμα! Και τώρα; PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 05:30   

prwinEίναι σίγουρο ότι ο πρώην δεν θα σου στείλει ποτέ μήνυμα όσο ακόμα σου λείπει και τον σκέφτεσαι.

Κατά ένα μαγικό τρόπο θα υπολογίσει το χρόνο και το SMS του θα κάνει μπιπ-μπιπ στο κινητό σου πάνω που έχεις αποφασίσει να συνεχίσεις τη ζωή σου και να πάψεις να ασχολείσαι μαζί του. Αντί να τρελαθείς, να τι μπορείς να κάνεις:

Πιάσε κουβέντα μαζί του

Αν πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλεις να βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου και θα ήθελες να μείνετε φίλοι (τώρα, αυτό αν είναι καλό ή όχι, τα έχουμε πει εδώ...), μπορείς να απαντήσεις στο μήνυμά του και να ρωτήσεις τι κάνει και πώς έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που έχετε να τα πείτε. Προσοχή όμως: μην τον φλερτάρεις, διαφορετικά κινδυνεύεις να μπεις ξανά στην επικίνδυνη ζώνη! Αν αντέχεις να μη δείξεις (και να μη νιώσεις) ότι ζηλεύεις αν σου πει για το καινούριο του κορίτσι, τότε ξεκίνα την κουβέντα. Διαφορετικά, μάλλον είναι δύσκολο να μείνετε φίλοι, οπότε...

Πες του πως δεν θεωρείς ότι είναι καλή ιδέα να επικοινωνείτε

Αν δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση μαζί του, αλλά δεν θέλεις να γίνεις και αγενής, πες του απλά την αλήθεια. Εξήγησέ του πως πολύ εκτιμάς το γεγονός ότι προσπαθεί να έχετε ξανά ένα είδος επικοινωνίας αλλά δεν έχεις σκοπό να ανοίξεις ξανά παρτίδες μαζί του -ούτε φιλικές ούτε άλλες. Εξάλλου, η αλήθεια είναι πάντα το καλύτερο που μπορείς να πεις.

Πάρε τηλέφωνο την κολλητή σου και κανονίστε να βγείτε για ποτό

Έχεις αναστατωθεί τόσο από το μήνυμα που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να κοιτάζεις την οθόνη του κινητού σου; Ξεκόλλα! Αντί να σκέφτεσαι αν πρέπει να του απαντήσεις, τι ακριβώς να γράψεις και τι μπορεί να εννοούμε με αυτά που έγραψε εκείνος, βγες με τους κολλητούς σου και φρόντισε να περάσεις καλά. Όταν επιστρέψεις, ας ελπίσουμε ότι δεν θα θυμάσαι καν ότι έστειλε.

Αναρωτήσου αν τον θέλεις πραγματικά στη ζωή σου

Πριν αρχίσεις να γράφεις την απάντηση, σκέψου: θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του; Θα πεις, οκ, ένα μήνυμα είναι μόνο, δεν έγινε και τίποτα... Κι όμως, μπορεί και να έγινε. Γι' αυτό, απάντησε μόνο αν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να χειριστείς την κατάσταση με ψυχραιμία.

Τσέκαρε τι κάνει στο Facebook

Όχι ότι δεν το έχεις κάνει ήδη, αλλά μια ματιά στα social media μπορεί και να σου δώσει μια ιδέα για ποιο λόγο έστειλε το μήνυμα. Μήπως έχει μόλις χωρίσει με την καινούρια αγαπημένη του και θέλει να την κάνει να ζηλέψει; Μήπως έχασε τη δουλειά του και θέλει κάποιος να τον παρηγορήσει; Όχι ότι πρέπει να είσαι εσύ αυτός ο κάποιος...

Αγνόησέ το

Ποιος είπε ότι είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις στο μήνυμά του; Αν αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να το αγνοήσεις, από μένα έχεις το ελεύθερο να το κάνεις. Μπορείς να τον αγνοήσεις ακόμα κι αν έρθει στο σπίτι και σου χτυπήσει το κουδούνι. Ό,τι θέλεις θα κάνεις!

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved