Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Sex: 10 τρελοί λόγοι να σταματήσεις ό,τι κάνεις και να τον στριμώξεις τώρα στη γωνία PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 06:30   

sexΆν έψαχνες δικαιολογίες, ξέχασέ τις. Βγάλε το baby doll, πέτα τα εσώρουχά σου στον αέρα, ανακάτεψε το μάλλι, βημάτισε sexy προς το μέρος του και όρμα!

Άσε τα "με πονάει το κεφάλι μου, η κοιλιά μου, το αφτί μου" και διάβασε τους 10 πιο τρελούς λόγους (εκτός την "έξαψης") που πρέπει να του χυμήξεις τώρα.

1. Γιατί κάνοντας sex είναι σαν να πίνεις κάθε μέρα κολλαγόνο. Κοινώς παρατείνεις τη νεότητά σου, ανέξοδα.

2. Γιατί λειτουργούν καλύτερα όλες οι αισθήσεις σου. Η παραγωγή προλακτίνης (κατά τη διάρκεια του sex και αμέσως μετά από αυτό) αυξάνει τις αισθητηριακές σου ικανότητες. Μυρίζεις καλύτερα, γεύεσαι καλύτερα, βλέπεις καλύτερα, ακούς καλύτερα (τυχαία νομίζεις αναβαθμίζουν το sex σου τα αναμμένα αρωματικά κεριά, το κρασί, η κατάλληλη μουσική, κλπ;)

3. Γιατί κάνει καλό στην καρδιά σου. Έρευνα που δημοσιεύθηκε πριν λίγο καιρό, έδειξε ότι οι άντρες που έκαναν sex δύο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα, είχαν 50% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν κάποιο καρδιακό επεισόδιο.

4. Γιατί "μπουστάρει" τον εγκέφαλό σου. Το sex βοηθάει στην διανοητική οξύτητα, τη φαντασία και τη μνήμη σου.

5. Γιατί ανακουφίζει τον πόνο. Δοκίμασε την ώρα που χρησιμοποιείς τη διακιολογία περί πονοκεφάλου για να αποφύγεις το sex, να κάνεις. Δεν θα πιστεύεις τα αποτελέσματα!

6. Γιατί σου προσφέρει πιο ανώδυνες περιόδους. Κι όμως! Οι γυναίκες που έρχονται σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, φαίνεται πως έχουν πιο σταθερούς κύκλους. Οι συσπάσεις της μήτρας κατά τη διάρκεια του οργασμού, βοηθούν στις μικρότερες σε διάρκεια και με λιγότερο πόνο περιόδους, αφού επιτρέπουν στο αίμα να κυκλοφορεί πιο σωστά.

7. Γιατί μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιων ειδών καρκίνου, όπως αυτός του προστάτη (για το αγόρι σου) και του στήθους.

8. Γιατί κοιμάσαι καλύτερα (και γρηγορότερα) μετά το sex. Τυχαία νομίζεις κοιμάται ο Γιώργος σαν μοσχάρι, κάθε φορά που τελειώνετε;

9. Γιατί πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Αφού εξοικιώνεσαι με τον γυμνό εαυτό σου και προσφέρεις στον άλλο ευχαρίστηση.

10. Γιατί έτσι κρατάς τη σχέση ζωντανή. Και τον σύντροφό σου... πιστό.

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:followme.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved