Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
8 διακριτικοί τρόποι για να τον φλερτάρεις PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 04:07   

flirtΘέλεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου, αλλά δεν θέλεις να κάνεις το πρώτο βήμα…

Θέλεις να τον κάνεις να ενδιαφερθεί, αλλά όχι να είσαι εσύ η κυνηγός… Πως θα το καταφέρεις; Απλά και διακριτικά! Ακολουθώντας τους παρακάτω οκτώ καθημερινούς τρόπους….

1. Κάνε του like στο fb

Απλό, και καθόλου παρεξηγήσιμο. Προσοχή όμως! Όχι σε ό,τι κι αν ανεβάζει, αμέσως εσύ like. Μια στο τόσο, ίσα-ίσα να βλέπει το όνομά σου στις ειδοποιήσεις του.

2. Κράτα οπτική επαφή

Όταν συναντιέστε, να τον κοιτάζεις. Διαχρονική μέθοδος φλερτ!

 

3. Χαιρέτα τον με νόημα

Όταν λέμε νόημα, εννοούμε να του χαμογελάσεις, να κουνήσεις το χέρι και να τον κοιτάξεις έντονα στα μάτια. Θα το καταλάβει, είμαστε σίγουρες!

4. Συνέχιζε την κουβέντα

Πιάνετε την κουβέντα για οποιοδήποτε θέμα και μιλάτε. Μην την κόβεις απότομα. Και γενικά, μην την κόβεις γενικά. Συνέχιζε να μιλάς και να πηγαίνεις το θέμα εκεί που θέλεις εσύ…

5. Κάνε του ένα διακριτικό κοπλιμέντο

Καλό θα ήταν αυτό ιδανικά να είναι απάντηση σε δικό του κοπλιμέντο και όχι να το πεις εσύ έτσι, από μόνη σου. Για παράδειγμα, εάν σου πει «είσαι πολύ όμορφη σήμερα», είναι πολύ καλή ευκαιρία να του απαντήσεις «κι εμένα μου αρέσεις πολύ…»

6. Πιάσε του τον ώμο

Και το χέρι και τον λαιμό… ανάλογα τη φάση! Το να είστε κοντά και να κρατάς σωματική επαφή –έστω και αν φαίνεται φιλική- είναι πολύ σημαντικό μήνυμα προς αυτόν ώστε να προχωρήσει…

7. Κοίτα τον στα χείλη

Αν το κάνεις επίμονα και η φάση είναι σωστή, τότε θα σε φιλήσει. Ουσιαστικά εκείνος κάνει την κίνηση, αλλά εσύ το προκάλεσες.

8. Χαμογέλα του

Απλά και διακριτικά!

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved