Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Όταν ένας άντρας αγαπάει, φροντίζει να στο δείχνει PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 03:25   

agapiΛένε ότι όταν ένας άντρας αγαπάει πραγματικά, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη το δείχνει καθημερινά. Αυτούς τους άντρες πάντα θα τους έχουμε στην καρδιά μας. Γιατί χάρη σε αυτούς, μαθαίνουμε τι είναι αγάπη.

Πώς όμως μπορείς να καταλάβεις ότι σε έχει στην καρδιά του; Τα παρακάτω σημάδια στο αποδεικνύουν.

1. Τα δικά σου, δικά του

Και δεν εννοώ τα αντικείμενα, αλλά τα προβλήματα που έχεις τα αντιμετωπίζει ως δικά του. Και το πιο ωραίο είναι αυτός ο πληθυντικός που χρησιμοποιεί, που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είσαι μόνη σου αλλά μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Αυτό δεν είναι η σχέση, άλλωστε; Να ξέρεις ότι ο άνθρωπος σου είναι εκεί και σε βοηθάει σε ό,τι χρειαστείς.

2. Σου διώχνει τις ανασφάλειες

Λίγο τα κιλάκια που έχεις πάρει τελευταία, λίγο η κυτταρίτιδα που έχει κάνει την εμφάνιση της, τις έχεις τις ανασφάλειες σου. Κι όμως, εκείνος με τον δικό του μοναδικό τρόπο, καταφέρνει να τις κάνεις στην άκρη και να νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Χάρη σε εκείνον, η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται στα ύψη.

3. Συζητάει

Έχουμε φτάσει σε σημείο να δοξάζουμε τους άντρες που καταφέρνουν να συζητούν για όσα μας ενοχλούν. Η επικοινωνία είναι σημαντικός παράγοντας για να πάει καλά μία σχέση, επομένως αν το αγόρι σου μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, αποδεικνύει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για σένα. Είναι λίγοι, να ξέρεις…

4. Αντιμετωπίζει σοβαρά τα λάθη του

Ουδείς αλάνθαστος. Όλοι κάνουμε λάθη, είτε σοβαρά είτε όχι, αλλά το θέμα είναι να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε. Εκείνος καταλαβαίνει πότε είναι λάθος και προσπαθεί να επανορθώσει. Και μόνο ότι κάνει την αυτοκριτική του, είναι σπουδαίο.

5. Είναι αφοσιωμένος σε σένα

Έχεις την προταιρεότητα στην καρδιά του, αλλά και στην καθημερινότητα του. Επιδιώκει να σε βλέπει συνεχώς, γιατί ποτέ δεν του είναι αρκετό. Επίσης, κάθε φορά που τσακώνεστε δεν το βάζει στα πόδια, αλλά προσπαθεί να βρει μία άκρη μαζί σου.

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:agapimono.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved