Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
7 προβλήματα που ακόμα και τα ευτυχισμένα ζευγάρια αντιμετωπίζουν PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 12 Μάιος 2019 07:23   

coupleΈίσαι σε μια όμορφη σχέση, τον αγαπάς, σε αγαπάει και περνάτε ωραία. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζετε, κατά καιρούς, προβλήματα. Μην πανικοβάλλεσαι -σε όλους συμβαίνει.

Ποια είναι τα πιο κοινά προβληματάκια στη σχέση;

1. Αντιπάθειες με οικογένειες/φίλους

Δεν γίνεται να μας συμπαθούν όλοι, ή να συμπαθούμε τους πάντες. Λογικό είναι οπότε, κάποιος φίλος ή κάποιος συγγενής του φίλου σου, να μην σου είναι ιδιαίτερα αγαπητός και πολλές φορές αυτό να δημιουργεί προστριβές. Εάν μένει σε αυτό το σημείο ο καβγάς και δεν φτάνει σε σημείο να σας χωρίσει, τότε μην ανησυχείς. Επίσης, εάν αυτό το τρίτο πρόσωπο «ανακατεύεται» και προσπαθεί να χαλάσει τη σχέση σας, καλό θα ήταν να το συζητήσεις με το αγόρι σου και να μάθετε να μην σας επηρεάζει.

2. Νιώθεις ότι έχει χαθεί η «σπίθα»

Πολύ λογικό, ειδικά εάν είστε πάνω από έναν χρόνο μαζί. Είναι απολύτως φυσιολογικό να μην νιώθεις το ίδιο σκίρτημα όταν τον βλέπεις πια, ούτε να έχετε το ίδιο πάθος, όπως τις πρώτες φορές που κάνατε σεξ. Εάν όμως νιώθεις ερωτευμένη και περνάς καλά, μην δώσεις σημασία.

3. Κάνετε συγκρίσεις με τους πρώην σας

Εύχομαι από μέσα σας, και όχι να βροντοφονάζετε: «Α, ο πρώην μου ήταν πιο τρυφερός!», «α, η πρώην μου ήταν λιγότερο ζηλιάρα» κτλ. Το να συγκρίνεις το αγόρι σου με τον πρώην σου, μέχρι ενός σημείου είναι θεμιτό. Εάν όμως τον συγκρίνεις συνέχεια και σε όλα, τότε μάλλον πρέπει να γυρίσεις στον πρώην σου- άσε που αδικείς και το αγόρι σου με αυτή την συνεχή σύγκριση.

4. Νιώθεις ότι δεν σου δίνει προσοχή

Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο -κυρίως από τις γυναίκες, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει και τους άντρες. Το σωστό είναι να το πεις στον φίλο σου και να βρείτε μια φόρμουλα ώστε να περνάτε και οι δύο καλά. Αν παρόλα αυτά σε «γράφει» μόνιμα και δεν σου δίνει καμία σημασία, τότε μάλλον δεν σου αξίζει.

5. Θα θέλατε να είστε και λίγο μόνοι

Εάν είσαι καιρό σε μια σχέση, είναι λογικό να σκέφτεσαι πως θα ήταν να ήσουν μόνη σου -και το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και ο καλός σου. Το να το σκέφτεσαι και ίσως να το νοσταλγείς λιγάκι, δεν πειράζει -αρκεί όταν βρίσκεσαι στην αγκαλιά του να τα ξεχνάς όλα.

6. Σε ενοχλεί κάποιο/α χαρακτηριστικό/ά της προσωπικότητάς του

Για παράδειγμα, το αγόρι σου δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Έτσι τον γνώρισες, έτσι είναι, αλλά όταν είναι λόγος για να μαλώσετε, σε τρελαίνει λίγο. Από την άλλη, και τα δικά σου ελαττώματα γίνονται πολλές φορές αφορμές για να τσακωθείτε. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι μικροκαβγάδες- και γι’αυτό δεν πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία.

7. Νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί (σεξουαλικά, συναισθηματικά κ.α.)

Εάν σου περνάει απλά σαν σκέψη ή εάν δεν το νιώθεις τόσο έντονα, μην ανησυχείς, κατά καιρούς συμβαίνει. Εάν όμως νιώθεις ότι δεν αντέχεις σε αυτή τη σχέση, τότε καλό είναι το συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να προσπαθήσετε και να το λύσετε.

Και μην ξεχνάς ότι όλες οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια και υπομονή για να κρατηθούν υγιείς! Γι’αυτό αξίζουν, άλλωστε.

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:y-olo.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved