Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

7 ανασφάλειες με το σώμα μας που δεν έχουν καμία σημασία PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 11:27   

anasfΚιλά, ύψος, σώμα, πρόσωπο. Ανασφάλεια με όλα αυτά και πολλά παραπάνω! Δεν χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ανασφάλειες που έχουμε εμείς οι γυναίκες. Έχουμε αμέτρητες. Κάποιες όμως, από αυτές, θα έπρεπε να τις εξαλείψουμε γιατί πολύ απλά, οι ατέλειες για τις οποίες έχουμε το κόμπλεξ, περνάνε απαρατήρητες από όλους!

1.    Οι  δίπλες στο στομάχι όταν καθόμαστε

Και γυμνασμένη κοιλιά να έχεις, πάντα το στομάχι σου θα κάνει ένα ελαφρύ κύμα όταν κάθεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό και σε καμία περίπτωση δεν «βγάζει μάτι».

2.    Το διπλοσάγονο όταν κάνουμε γκριμάτσα

Ή όταν η φωτογραφία είναι από κάτω ή όταν γελάμε ή όταν κλαίμε. Η ατέλεια αυτή είναι χαριτωμένη και απολύτως φυσιολογική.

3.    Η πλατυποδία ή το μεγάλο νούμερο σε παπούτσι

Εσύ μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια για την πατούσα σου ή για το γεγονός ότι φοράς 42 νούμερο παπούτσι, αλλά, ειλικρινά τώρα, πόσο πιθανό θεωρείς να κοιτάει κάποιος το πόδι σου, να το παρατηρεί και να το κριτικάρει κιόλας; Καθόλου πιθανό…

4.    Τα σημάδια κυτταρίτιδας

Η υπερβολική κυτταρίτιδα είναι αντιαισθητική, ισχύει. Αλλά το να έχεις κυτταρίτιδα, δεν είναι κάτι σπάνιο, ούτε κάτι ασυνήθιστο. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν –και μάλιστα οι άντρες δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία.

5.    Τα στήθη σου που δεν έχουν το ίδιο μέγεθος

Από τότε που διαπίστωσες ότι το ένα σου στήθος έχει μεγαλύτερο μέγεθος από το άλλο, έχεις πάθεις σοκ! Κι όμως, ξεπέρασέ το… Μόλις δει ο φίλος σου το στήθος σου, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί, είναι αν έχουν το ίδιο μέγεθος!

6.    Το σπυράκι που έβγαλες στο μάγουλο

Εάν βέβαια είναι τεράστιο, θα φανεί, δεν μπορούμε να πούμε όχι, αλλά who cares?

7.    Το στραβό σου δόντι

Το ζήτημα είναι να χαμογελάς και να έχεις θετική ενέργεια. Εάν έχεις και ένα στραβό δόντι, ποιος νομίζεις ότι θα το παρατηρήσει;

Δες ακόμα: women

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved