Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτά τα 10 πράγματα ΜΗΝ τα κάνεις όταν βγαίνεις με τις φίλες σου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 11:52   

korΟι έξυπνοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα προβλήματα τους, οι ιδιοφυείς τα προλαμβάνουν. Για αυτό δες τα πιο συχνά λάθη που κάνεις στην έξοδο σου με τις φίλες σου.

1. Μην τις παρατήσεις για one night stand με κάποιον άγνωστο

Πρώτον γιατί βγήκατε όλες μαζί για να περάσετε καλά, δεύτερον γιατί το one night stand με άγνωστο συνήθως δεν είναι ωραίο και την επόμενη μέρα το μετανιώνεις.

2. Μην πιείς τόσο ώστε να λιποθυμήσεις

Το να πιείς τις κάλτσες σου είναι κακή ιδέα και κυρίως κακή εμπειρία. Πιες τόσο ώστε να λυθείς, να χαλαρώσεις και να γελάσεις αλλά όχι τόσο ώστε να χάσεις τις αισθήσεις σου και να πανικοβάλλεις τις φίλες σου.

3. Μην αποκαλύψεις τα μυστικά των άλλων (ή και τα δικά σου)

Λέει από μια βλακεία να δημιουργήσεις ερωτηματικά για την εχεμύθεια σου; Ή ακόμη χειρότερα να χάσεις φίλες σου; Όχι.

4. Μην επιλέξεις εκείνη τη βραδιά για να λύσεις τα προβλημάτα σου με κάποια από την παρέα

Γιατί δεν θα τα βρείτε. Το πιθανότερο είναι ή να πλακωθείτε ακόμη περισσότερο ή να κάνετε μια επιφανειακή συμφιλίωση που θα σας απομακρύνει ακόμη περισσότερο.

5. Μην την πέσεις σε αυτόν που γυάλισε στην φίλη σου

Αν σου ζητήσει να της κάνεις κονέ, μην την πέσεις εσύ στον τύπο όσο κι αν σου φανεί γοητευτικός. Να είσαι διακριτική ή ακόμη καλύτερα μην ασχοληθείς καθόλου με την περίπτωση.

6. Μην πιέσεις τη single φίλη σου να την πέσει σε κάποιον αν δεν της αρέσει ιδιαίτερα

Το πιθανότερο είναι να γίνεις ενοχλητική και φορτική ή ακόμη χειρότερα να σπρώξεις τη φίλη σου σε μια κατάσταση που μετά θα μετανιώσει.

7. Κάνε σαφές στην παρέα σου πόσα λεφτά σκοπεύεις να ξοδέψεις στη βραδιά σας

Κρίση έχουμε δεν είναι ευχάριστο να φορτωθεί η φίλη σου τα δικά σου ποτά αλλά ούτε και να φορτωθείς εσύ τα δικά της. Καλό είναι λοιπόν να έχετε στο μυαλό σας πόσα λεφτά σκοπεύετε να ξοδέψετε.

8. Για να αποφύγεις τα συνεχή υστερικά κλάματα αν μόλις έχεις χωρίσει, μην πιείς πολύ

Αν είσαι στεναχωρημένη και πιείς, θα  στεναχωρηθείς περισσότερο. Γι αυτό αν δεν είσαι σε τρελά κέφια πιες με μέτρο και προειδοποίησε τις φίλες σου για την ψυχολογική σου κατάσταση ώστε να προσαρμόσετε την έξοδο σας σε αυτή.

9. Μην φορτώσεις σε όλη σου την παρέα έναν τύπο που μόλις γνώρισες

Θα συμβεί κάτι παρόμοιο με την περίπτωση 1. Καμιά δεν έχει την ίδια όρεξη με εσένα να γνωρίσει κάποιον που αρέσει σε εσένα.

10. Μην περάσεις όλη σου τη βραδιά με το κινητό σου

Αυτό είναι το πιο σπαστικό από όλα. Δεν βγήκες με το facebook σου, ούτε με το instangram, ούτε με το twitter σου. Βγήκες με τις αγαπημένες σου φίλες. Είναι τουλάχιστον αγενές να τις γράφεις για να ασχολείσαι με το κινητό σου. Αν τσατάρεις βγες καλύτερα με αυτούς που τσατάρεις. Αν μιλάς με τον φίλο σου βγες μαζί του. Απλά είναι τα πράγματα.

Δες ακόμα: women

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved