Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εσύ ξέρεις πότε πρέπει να πετάξεις το make up ή το concealer σου; PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 12:56   

makΓια να διατηρήσεις το concealer και το υγρό make up σου φρόντισε μετά το άνοιγμά τους να τα διατηρείς σε δροσερό μέρος.

Για να τα κάνεις να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, να τα φυλάς μακριά από τη θερμότητα, το φως του ήλιου, την υγρασία και τον αέρα, γιατί τα αλλοιώνουν πολύ πιο γρήγορα από την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης τους.

Αν σε πιάσει κάποια φαγούρα, κοκκινίλα ή έκζεμα σε αυτά τα δύο χρόνια, καλύτερα να το πετάξεις γιατί, προφανώς, έχει αρχίσει η αλλοίωσή τους ή αν είναι ανώνυμα καλλυντικά δεν είναι καλής ποιότητος.

Ο κίνδυνος δεν είναι μόνο η λιγότερη αποτελεσματικότητα, αλλά και η πιθανότητα ερεθισμού και η βακτηριακή λοίμωξη.

Αρκετές εταιρίες, αναφέρουν στη συσκευασία τους την ημερομηνία λήξης τους . Αναγράφονται στις συσκευασίες τους αριθμοί δίπλα από τα γράμματα «Μ» και «Υ», όπου «Μ» ο μήνας και «Υ» ο χρόνος που θα σου δώσουν να καταλάβεις τη διάρκεια ζωής του υγρού make up ή το concealer σου.

Σε περίπτωση που η διάρκεια ζωής είναι μεγαλύτερη των 30 μηνών, τότε τα προϊόντα αυτά πρέπει να φέρουν την ειδική σήμανση “ PAΟ ” που σημαίνει Period-After-Opening symbol ή περίοδος ωφέλιμης χρήσης μετά το άνοιγμα.

Τα σημάδια που θα πρέπει να σε κάνουν να αντικαταστήσεις το υγρού make up ή το concealer σου

– Το προϊόν γίνεται πιο πηχτό.

– Διαχωρίζεται το έλαιο ή το νερό από το υπόλοιπο υλικό/ 12 μήνες ζωή έχει το προϊόν με βάση το νερό και 18 σε ελαιώδη μορφή.

– Έχει άσχημη μυρωδιά

Δες ακόμα: women

πηγή:govastileto.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved