Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

6 χαρακτηριστικά στα οποία οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 03:40   

xaraktΦυσικά, δεν μιλάμε για τα προφανή –όμορφο πρόσωπο, ωραίο ποπό, μεγάλο στήθος. Ναι, σε αυτά οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν. Υπάρχουν όμως και άλλα, πιο κρυφά, φυσικά χαρακτηριστικά που ξετρελαίνουν τους άντρες –και δεν το λέμε εμείς αλλά η επιστήμη.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το Business Insider , λοιπόν, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που «μεθούν» έναν άντρα:

1. Μικρή μέση- μεγάλοι γοφοί

Η μέση και οι γοφοί σχετίζονται με τον τοκετό, κάτι που ενδόμυχα σημαίνει για τους άντρες ότι «αυτή η γυναίκα έχει μεγάλη και άρα ιδανική περιφέρεια για να φέρει το μωρό μου στον κόσμο!»

2. Μια έντονη φωνή

Σύμφωνα με μια μελέτη, ένας έντονος τόνος φωνής σημαίνει νεανικότητα για μια γυναίκα και σηματοδοτεί ένα μικρό, θηλυκό σώμα, κάτι που αρέσει πολύ στους άντρες.

3. Υγιή μαλλιά

Λαμπερά, πολλά, και μακριά μαλλιά είναι πολύ ελκυστικά για τους άντρες. Και πάλι, αυτό είναι ένα σημάδι της υγείας και της γονιμότητας.

4. Χαμόγελο

Ε, προφανώς, οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι ελκυστικά άτομα, δεν θέλει και πολύ μυαλό! Πέρα από αυτό όμως, η επιστήμη λέει πως έχει όσο πιο λευκά δόντια, τόσο το καλύτερο.

5. Λιγότερο μακιγιάζ

Εσύ μπορεί να σκέφτεσαι ότι με μια έντονη σκιά ματιών, με κόκκινα χείλη και βαρύ make up σε κάνει πιο όμορφη, αλλά αποδεικνύεται, ότι η φυσική εμφάνιση είναι πιο ελκυστική για τους άνδρες. Η έρευνα συγκεκριμένα λέει πως οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μέχρι και 40% λιγότερα καλλυντικά!

6. Κόκκινο χρώμα στα ρούχα

Υπάρχει λόγος που το κόκκινο συνδέεται με τη σφοδρή επιθυμία! Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι φορώντας κόκκινα μια γυναίκα ενισχύει την έλξη του άντρα!

Δες ακόμα: women

πηγή:y-olo.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved