Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πώς να έχεις καλές σχέσεις με την πεθερά σου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 10:48   

petheraΚαμιά φορά εσύ μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να γνωρίσεις επιτέλους την πεθερά αλλά εκείνη για κάποιο λόγο δεν μπορεί να σε συμπαθήσει με τίποτα. Αν η σχέση σου δεν είναι σοβαρή είσαι τυχερή γιατί πολύ απλά θα φροντίσεις να μην ξαναβρεθείτε στον ίδιο χώρο. Αν όμως είσαι σε μια σοβαρή σχέση σίγουρα θα ξαναβρεθείτε άρα πρέπει και να συνυπάρχετε. Πώς θα γίνει αυτό; Διάβασε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές.

Να είσαι πάντα ευγενική

Η ευγένεια νικάει τα πάντα! Μπορεί και πάλι να μην σε συμπαθήσει, όσο ευγενική και να είσαι αλλά τουλάχιστον σε έναν τσακωμό εσύ θα έχεις το πάνω χέρι και δεν θα χάσεις το δίκιο σου.

Ρώτησέ την διάφορα

Σε όλους αρέσει είτε να μιλούν για τον εαυτό τους είτε να νιώθουν χρήσιμοι. Όταν εσύ θα την ρωτάς για την ζωή της ή μια συμβουλή εκείνη θα νιώσει αμέσως πως ενδιαφέρεσαι για εκείνη ή πως την εμπιστεύεσαι.

Κάνε αστειάκια

Πάντα είναι ευχάριστο να είσαι με κάποιον που έχει καλό χιούμορ. Τα αστεία ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα αλλά προσοχή μην το παρακάνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις που είναι τα όρια του καθενός.

Κάνε κομπλιμέντα

Βρες τι είναι αυτό που σου αρέσει πάνω της ή στον χαρακτήρα της και πες της το. Μην υπερβάλλεις όμως γιατί μπορεί να νομίζει πως δεν τα εννοείς.

Έχε υπομονή

Πολλές φορές είναι απλά θέμα χρόνου. Μπορεί μόλις σε γνωρίσει καλύτερα να γίνετε και φίλες. Μερικοί άνθρωποι θέλουν απλά τον χρόνο τους για να ανοιχτούν.

Δες ακόμα: women

πηγή:followme.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved