Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιατί να επιλέξεις nude αξεσουάρ-Οι 5 λόγοι θα σε εκπλήξουν... PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018 07:52   

nudeΌταν πρόκειται για τα αξεσουάρ, τότε τις πιο πολλές το χρώμα έχει μεγάλη σημασία για την ανάδειξη τους. Όμως υπάρχουν και οι φορές που η πιο hot απόχρωση στα αξεσουάρ θεωρείται η nude, ή αλλιώς το χρώμα του δέρματος.

Από τα παπουτσια και τις τσάντες μέχρι τις ζώνες και τα γυαλιά ηλίου, από την ανοιχτόχρωμη και καλοκαιρινή μέχρι την πιο ζεστή και χειμωνιατικη απόχρωση, το nude έχει έρθει για να μείνει.

Αν δεν πείστηκες ακόμα, τότε ακολουθούν 5 tip για να φορέσεις το nude με τον πιο πετυχημένο τρόπο :

1.Φώτισε την ντουλάπα σου. Αν σε οποιοδήποτε looκ προσθέσεις για παράδειγμα μια nude τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια, θα το φωτίσεις στην στιγμή και θα το μετατρέψεις σε πιο chic και ισορροπημένο.

2. Υπάρχουν οι ανοιχτόχρωμες και οι πιο ζεστές αποχρώσεις του nude. Ανάλογα με την δική σου επιδερμίδα πρέπει να διαλέξεις ποια απ' όλες σου ταιριάζει και έπειτα να την έχεις ως οδηγό στις μετέπειτα αγορές σου.

3. Συνδύασε το nude με το χρυσό. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα αξεσουάρ και θα κάνει την εμφανισή σου πιο αριστοκρατική.

4. Γίνεται να φορέσεις ένα και μόνο nude αξεσουάρ, όπως μια τσάντα; Φυσικά! Ειδικότερα αν συνδυάσεις και ένα πολύχρωμο statement παπούτσι. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

5. Μην το παρακάνεις με το nude. Αυτό σημαίνει ότι αν σε ένα ντύσιμο σου έχεις επιλέξει πολλά nude αξεσουάρ, ότι πρέπει το make up σου να είναι λίγο ζωηρό. Αλλιώς όλη η εικόνα σου θα είναι χωρίς ενδιαφέρον και flat.

Δες ακόμα: women

πηγή:followme.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved