Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

5 αλήθειες για σένα και την αδερφή σου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 06 Αύγουστος 2019 04:46   

adelΠέρα από το ότι έχεις περισσότερες επιλογές για ρούχα - ειδικά όταν η αδερφή σου φοράει το ίδιο νούμερο με σένα - για ένα βασικό λόγο θα ήθελα να έχω αδερφή και βασικά δίδυμη ... για να την στέλνω σε δουλειές, σχολή ή και ραντεβού που βαριέμαι να πάω εγώ.

Τι συμβαίνει όμως ανάμεσα σε σένα και την αδερφή σου;

1. Αρκετές φορές υπάρχει ανταγωνισμός. Ίσως όχι τόσο επειδή εσύ στα καλά καθούμενα αποφάσισες να της μοιάσεις ή να την ξεπεράσεις, αλλά επειδή οι γονείς και το συγγενολόι έχουν μια πολύ κακιά συνήθεια, το κλασικό είδες-η-αδερφή-σου-που-τα-κατάφερε και κάπως έτσι σου βάζουν το μικρόβιο του ανταγωνισμού και του φθόνου. Τότε οι σχέσεις χαλάνε ή γίνονται εκνευριστικά ανταγωνιστικές, σε βαθμό να αρπάζεστε, να γίνεστε κτητικές με άτομα και πράγματα και ουσιαστικά να χάνετε το νόημα του να έχεις μια αδερφή (ευλογία!).

2. Αγορομπερδέματα. Σε ποιές περιπτώσεις; Όταν έχετε μικρή διαφορά ηλικιακά ή έχετε κοινή παρέα ή βγαίνετε στα ίδια μέρη ή έχετε το ίδιο γούστο. Σπάνιο το θεωρώ να μαλλιοτραβηχτείτε για ένα αγόρι, αλλά επειδή μπορεί να συμβεί και ειδικά σε μικρότερες ηλικίες, προτείνω να ξεκαθαρίσετε από την αρχή ότι καμία δε θα κάνει κάτι με αγόρι που ήδη έχει κάνει η άλλη - τόσο απλά.

3. Της παίρνεις το μπλουζάκι, σου κλέβει το σορτσάκι. Μιας και δεν έχω τέτοια θέματα εγώ στο σπίτι μου (πέρα από τη μαμά μου που σουφρώνει κανένα τζιν μια στο τόσο) δε θα μπορούσα καν να διανοηθώ να ζω με το άγχος ότι πρέπει να προστατεύω τα πράγματα μου όλη την ώρα. Επίσης, δε θα άντεχα να ξέρω ότι κάποιος θα τα ψαχουλέψει όταν δεν είμαι εκεί. Από την άλλη, αν ξέρεις ότι η αδερφή σου έχει το τέλειο μπλουζάκι που ταιριάζει γάντι με τη φούστα σου, ε δεν το δανείζεσαι;

4. Το στήριγμα σου στα δύσκολα, ένα άτομο να μοιραστείς τη χαρά σου στα ωραία. Ναι έχει τόσες δυσκολίες η συγκατοίκηση με την αδερφή σου αλλά έχει επίσης και πλεονεκτήματα που κάνουν όλες τις άλλες που δεν έχουν αδερφή, να ζηλεύουν. Θα σε στηρίξει λοιπόν στα δύσκολα, θα τα βάλει με όποιον σε στεναχωρεί, θα σε ξεσηκώνει για έξοδο και βόλτες, θα χαρεί όταν πάρεις πτυχίο/βρεις δουλειά/τα φτιάξεις μ' αυτόν που ήθελες. Μεγαλώνοντας θα δεις ότι οι ζωές σας θα είναι πιο κοντά και ένα μπλουζάκι δε θα είναι καν λόγος διαφωνίας.

5. Η αδερφή σου είναι τελικά ο πιο αγαπημένος συγγενής και η πιο καλή σου φίλη. Έχετε τόσα κοινά, μιας κι έχετε μεγαλώσει στο ίδιο περιβάλλον, που σίγουρα είναι η αδερφή ψυχή σου. Αλήθεια, αναρωτιέμαι, ταιριάζεις με κανέναν άλλο περισσότερο; Η ζωή σου θα είναι πολύ πιο εύκολη και ωραία, μ' ένα άτομο σαν την αδερφή σου, μ' έναν δεύτερο εαυτό!

Δες ακόμα: women

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved