Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

10 πράγματα που σταματάς να κάνεις όταν είσαι χρόνια μαζί με το αγόρι σου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 03:30   

sxesiΗ μακροχρόνια σχέση έχει τα καλά της, αλλά έχει και τα κακά της.

Σίγουρα, δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να βρεις ένα αγόρι που να ταιριάζεις και να είστε μαζί χρόνια και –γιατί όχι;- για πάντα. Αλλά θέλει πολλή δουλειά, γιατί ο χρόνος συνήθως φθείρει τις σχέσεις. Το ότι έχεις σταματήσει να κάνεις ότι έκανες το πρώτο εξάμηνο, δεν είναι απαραίτητα κακό –ίσα ίσα, είναι λογικό να έχετε περάσει πια σε άλλη φάση. Απλά, που και που, προσπάθησε να ανανεώνεις τη σχέση σου για να μην βαλτώσει!

Πάμε να δούμε λοιπόν, τα φυσιολογικά πράγματα που πια δεν κάνεις ούτε εσύ ούτε το αγόρι σου, σε μια μακροχρόνια σχέση:

1. Δεν κάνεις σαν τρελή κάθε φορά που τον βλέπεις

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον θέλεις ή ότι δεν χαίρεσαι όταν τον βλέπεις. Απλά σίγουρα δεν είναι η συμπεριφορά σας όπως στα πρώτα σας ραντεβού!

2. Δεν νιώθεις την ανάγκη να κρύψεις τα συναισθήματά σου πια

Είσαι στεναχωρεμένη; Θυμωμένη με κάτι άσχετο από αυτόν ή με κάτι σχετικό με αυτόν; Ζηλεύεις: Δεν θα το κρύψεις, μην παρεξηγηθείς.

3. Τα σέξυ εσώρουχα είναι πια… παρελθόν

Όχι ότι δεν έχεις ή ότι δεν φοράς που και που. Αλλά κυρίως σε…ιδιαίτερες περιστάσεις. Γενικά, φοράς πια εσώρουχα που σε βολεύουν.

4. Το ίδιο και τα συνεχή μηνύματα στο κινητό του

Τον πρώτο καιρό; Μηνύματα για καλημέρα, για καλησπέρα, για καληνύχτα, για να μάθεις τι κάνει ,για να μάθεις που είναι, για να του πεις ότι σου λείπει, μηνύματα ερωτικού περιεχομένου. Σαφέστατα έχουν μειωθεί –και απορείς που έστελνες τότε τόσα!

5. Δεν κάνεις τρελά πράγματα στο σεξ

Το comfort sex πια είναι η αγαπημένη σας συνήθεια. Ξέρετε ο ένας τα κουμπιά του άλλου και οι πειραματισμοί έχουν πάει στην άκρη.

6. Δεν σε νοιάζει αν σε δει άβαφτη ή με χάλια μαλλιά

Φυσικά και όχι! Τον πρώτο καιρό σε ένοιαζε συνεχώς πως φαίνεσαι, ενώ πια, φυσικά και δεν σε νοιάζει εάν σε δει άβαφτη ή αχτένιστη. Απλά πρόσεχε! Μην αφήσεις τον εαυτό σου…

7. Δεν φοβάσαι μην ακουστεί κάποιος … περίεργος ήχος, ή εάν ροχαλίσεις το βράδυ

Άνθρωπος είσαι και αν συγκατοικείς με τον άλλον, είναι λογικό, καμιά φορά, να ροχαλίσεις, να παράγεις κανέναν περίεργο ήχο, να γουργουρίζει η κοιλιά σου, ή να είσαι άρρωστη και να έχεις συνάχι και να βήχεις.

8. Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ότι συμπαθείς όλους τους φίλους και συγγενείς του

Το έκανες στην αρχή για να μην σε πει κακιά ή ξινισμένη… Πια, δεν χρειάζεται να προσποιείσαι, ούτε γίνεται, να τους συμπαθείς όλους! Και αυτός το ίδιο.

9. Δεν είσαι και πολύ ψύχραιμη στους καβγάδες σας

Ναι, γιατί πια, έχετε τσακωθεί πολύ –και κάθε φορά συνήθως για τους ίδιους, επαναλαμβανόμενους λόγους-, οπότε ανεβαίνουν οι τόνοι πολύ πιο σύντομα…Είναι γεμάτο το «ποτήρι» και δεν σε νοιάζει πως θα φανείς.

Σταμάτα να κάνεις αυτά τα 10 πράγματα στο αγόρι σου!

10. Δεν μιλάς πολύ συχνά για τον εαυτό σου, γιατί πολύ απλά ξέρει τα πάντα για εσένα

Είστε ανοιχτό βιβλίο! Και είναι πολύ όμορφο να σε ξέρει ο άλλος τόσο καλά!

Δες ακόμα: women

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved