Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτά είναι τα 4 καλλυντικά που δεν πρέπει να μοιράζεσαι με κανέναν PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 04:06   

kalluntΗ αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου αρέσει να μοιράζομαι με κανέναν.

Πέρα από το φαγητό (που είναι ένα από αυτά), υπάρχουν και μερικά καλλυντικά που δεν μου αρέσει να χρησιμοποιεί κανείς εκτός από εμένα. Δες ποια είναι αυτά…

Μάσκαρα: Λόγω του ότι από το βουρτσάκι μπορεί να μεταφερθούν οφθαλμολογικές μολύνσεις που μπορούν να ερεθίσουν τα μάτια (επεφυκίτιδα, φλεγμονή) καλό είναι να μην μοιράζεσαι την μάσκαρά σου με κανέναν.

Eyeliner: Με το eyeliner ισχύει ό,τι ισχύει και με τη μάσκαρα. Τα βακτήρια που μπορεί να μεταφερθούν από μάτια σε μάτια μπορεί να ζήσουν στις βλεφαρίδες για εβδομάδες χωρίς να εμφανιστούν συμπτώματα. Επομένως, καλό είναι να μην χρησιμοποιείς το eyeliner κανενός παρά μόνο το δικό σου.

Κραγιόν: Καλό είναι να μην χρησιμοποιείς το κραγιόν φίλων σου καθώς μπορεί μέσω αυτού να μεταδοθούν στα χείλη σου μικρόβια ή ακόμα και έρπης.

Oποιαδήποτε κρέμα σε βαζάκι: Το πρόβλημα με την κρέμα είναι τα δάχτυλά σου που συνηθίζεις να τα βουτάς μέσα στις κρέμες σου. Βάζοντάς τα, όμως, και στις κρέμες τις κολλητής σου κάνεις ακόμα πιο εύκολη την εξάπλωση μικροβίων. Ακόμα και αν πλένεις πολύ καλά τα χέρια σου καλό είναι να μην βάζεις τα δάχτυλά σου σε καμιά κρέμα – ούτε καν στη δική σου.

Δες ακόμα: women

πηγή:keepup.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved