Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν μία γοητευτική γυναίκα έχεις; PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 02:07   

goitiaΣίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές πόσο γοητευτική σε βλέπουν οι γύρω σου, χωρίς να ξέρεις αν πραγματικά ισχύουν όσα σου λένε ή απλά τα κομπλιμέντα που δέχεσαι είναι για τα «μάτια του κόσμου», προκαλώντας απλά εντύπωση.

Μάθε, λοιπόν, ποια είναι αυτά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνθρωπο γοητευτικό και πόσα από αυτά όντως έχεις.

Σιγουριά και αυτοπεποίθηση

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση είναι δύο από τα πιο βασικά όπλα που σε κάνουν γοητευτική στα μάτια των άλλων. Από τον τρόπο που μιλάς, μέχρι τον τρόπο που κοιτάς τον παρτενέρ σου στα μάτια, αλλά και το έντονο βήμα στο περπάτημα σου, είναι κινήσεις που σε κάνουν να δείχνεις πιο ελκυστικός στους γύρω σου. Γιατί την γοητεία δεν χρειάζεται να τη δηλώνεις με τα λόγια σου, αλλά ορισμένες πράξεις και κινήσεις του σώματός σου μπορούν να την υποδηλώσουν στους γύρω σου με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Εμπιστοσύνη στον εαυτό σου

Αν θες να γοητεύσεις τους γύρω σου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να γοητεύσεις τον εαυτό σου. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Το κλειδί είναι η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου και η αυτοεκτίμηση στο τι μπορείς πραγματικά να κάνεις και τι όχι. Η δύναμη της γοητείας βρίσκεται μέσα σου. Προσπάθησε να την εξωτερικεύσεις, καλλιεργώντας μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και τον εαυτό σου, καθώς έτσι μπορείς να βελτιώσεις όχι μόνο την ποιότητα ζωής σου αλλά και των σχέσεων σου.

Εστίασε την προσοχή σου πάνω του

Ο ιδιαίτερος τρόπος που έχεις να επικεντρώνεις το βλέμμα και την προσοχή σου στα λεγόμενά του, είναι ένα χαρακτηριστικό που ανήκει στην κατηγορία των γοητευτικών ανθρώπων. Τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δείχνεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, δεν είσαι ναρκισσιστής, ενώ ξέρεις πότε πρέπει να μιλήσεις και πότε πρέπει απλά να εστιάσεις την προσοχή σου πάνω του. Είναι άκρως γοητευτικό να αισθάνεται ο σύντροφός σου πως έχει την αμέριστη προσοχή σου, ενώ το βλέμμα του συναντιέται με το δικό σου, καθώς σου μιλά.

Οι γοητευτικοί άνθρωποι κάνουν ερωτήσεις στον συνομιλητή τους, ακούν με προσοχή τις απαντήσεις, σχολιάζουν, δεν κατακρίνουν, δεν επικρίνουν, δε βγάζουν αρνητισμό και, σίγουρα, δεν τσακώνονται!

Θετική ενέργεια

Το κύμα αισιοδοξίας που εκπνέεις, η θετική ενέργεια που βγάζεις ως άνθρωπος, η ζωντάνια και η λαμπρότητα που βρίσκονται στο χαμόγελό σου, σου δίνουν μία ιδιαίτερη γοητεία από μόνα τους. Η θετική στάση ζωής, η ικανότητά σου στο να βρίσκεις συνεχώς λύσεις στα προβλήματα, χωρίς να τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία, ενώ ο ενθουσιασμός στο βλέμμα σου είναι διάχυτος, είναι στοιχεία ικανά να γοητεύσουν τους γύρω σου, κάνοντάς σε ακαταμάχητη στα μάτια τους.

Στη θετική στάση ζωής συμπεριλαμβάνεται και το να δέχεται κανείς το πώς είναι, τις επιλογές του και τον δρόμο που χαράζει, χωρίς να προσπαθεί να γίνει ή να δείξει κάτι άλλο πέρα από αυτό που είναι.

Και κάπου εδώ έρχονται η εμπιστοσύνη, η σιγουριά, η αυτοπεποίθηση και η προσοχή που δείχνεις στους γύρω σου που αναφέραμε πιο πάνω, τα οποία όταν συνδυάζονται δημιουργούν ένα ιδανικό πρότυπο γοητείας…

Δες ακόμα: women

πηγή:y-olo.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved