Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι καλύτερες και οι χειρότερες ώρες για να βγάλετε selfie PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Women
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 04:26   

selfiesSelfies, selfies... παντού. Στο Facebook, στο Instagram, στο Snapchat. Φωτογραφίες με διαφορετικά φίλτρα, σούπερ δέρμα, χαμόγελα γεμίζουν τα social media, κάθε λεπτό.

Μπορεί τα φίλτρα να είναι χρήσιμο εργαλείο για όλους, αλλά σαν το φυσικό φως δεν υπάρχει και έτσι όλοι ψάχνουν την κατάλληλη ώρα για να τραβήξουν την πιο ωραία selfie.

Αν θέλετε να βρείτε το φως που θα σας κολακεύει, χωρίς να χρειαστείτε το Juno ή το Perpetua του Instagram, βάλτε ξυπνητήρι για να θυμηθείτε την ώρα.

Οπως φαίνεται, υπάρχουν ώρες για κάθε τύπο ανθρώπου, γι' αυτούς που ξυπνάμε πρωί και για εκείνους που σηκώνονται μεσημέρι.

Λίγο πριν την αυγή είναι μια από τις καλύτερες ώρες, μιας και το φως είναι καθαρό και ψυχρό, χωρίς σκιές. Ενα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι πως οι περισσότεροι εκείνοι την ώρα βρίσκονται στο κρεβάτι, οπότε μπορείτε να ποζάρετε ανενόχλητοι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το ηλιοβασίλεμα. Η λήψη υπέροχων εικόνων είναι δυνατή, όπως και στην ανατολή. Βέβαια, εδώ το φως δεν κρατά για πολύ, όποτε βιαστείτε να βγάλετε selfie με τα θερμά χρώματα.

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η χειρότερη ώρα για selfie, η απάντηση είναι εύκολη. Το μεσημέρι, όταν και ο ήλιος είναι στο υψηλότερο σημείο του ουρανού. Με κανένα άμεσο φως να πέφτει επάνω σας, υπάρχουν αρκετές σκιές, ενώ τα μάτια σας μπορεί να φαίνονται μαύρα.

Δες ακόμα: women

πηγή:govastileto.gr

go 

inaoussa.gr - All Rights Reserved