Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 15:22   

fasΤα play off του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας εξελίχθηκαν σε παρωδία σε βάρος του ποδοσφαίρου. Όλα είχαν προαποφασισθεί και το είδαμε στους αγώνες που έγιναν ως ένα σκηνοθετημένο έργο. Το ποδόσφαιρο της Ημαθίας γύρισε χρόνια πίσω με θλιβερά γεγονότα βίας, τραμπουκισμούς και απαράδεκτες διαιτησίες.

Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, τιμώντας τη μεγάλη ιστορία του οφείλει να καταγγείλει αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο της Ημαθίας γιατί με τις αποφάσεις, τις πράξεις και τις παραλείψουν τους ευνοούν αυτούς που θέλουν, αδικώντας το ίδιο το άθλημα.

Στους δύο αγώνες της ομάδας μας με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων οι διαιτησίες ήταν απαράδεκτες, με αποκορύφωμα τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας. Όλοι είδαμε ότι με τη λήξη του ημιχρόνου και ενώ η ομάδα μας προηγήθηκε με σκορ 1-0, ποδοσφαιριστής  μας δέχθηκε χωρίς λόγο επίθεση από παίκτες και άτομα που βρίσκονταν στον πάγκο των Τρικάλων που τον τραυμάτισαν στα πλευρά. Ωστόσο ο διαιτητής κι ο παρατηρητής δεν είδαν τίποτα (!!!), ενώ ο γιατρός του αγώνα εξετάζοντας τον ποδοσφαιριστή πρότεινε να κληθεί το ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί ο ποδοσφαιριστής σε Νοσοκομείο.

Δυσάρεστα γεγονότα είχαμε και στον άλλο αγώνα των play off, όπου η ομάδα του Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου αποχώρησε από το γήπεδο και ο αγώνας αναβλήθηκε.

Μετά από αυτά τα θλιβερά γεγονότα, η Ε.Π.Σ. Ημαθίας ως διοργανώτρια αρχή αισθάνεται περήφανη γι αυτό το πρωτάθλημα;;

Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ήταν και παραμένει υπέρμαχος του καθαρού ποδοσφαίρου που παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα παρασκήνια.

Τέλος, εντός του ερχόμενου μήνα θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση του συλλόγου στην οποία θα ειπωθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη και οι φίλαθλοι του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και θα ληφθούν αποφάσεις με γνώμονα το μέλλον της ιστορικής ομάδας μας.

Από τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ 

inaoussa.gr - All Rights Reserved