Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» ΝΑΟΥΣΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 20:17   

tefΜέσα σε εορταστικό κλίμα, ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας έκοψε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου την πίτα του, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την νέα χρονιά. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» η οποία ήταν και φέτος κατάμεστη από αθλητές, γονείς, μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κος Βαλσαμίδης Σταύρος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κα Καλπαξίδου Σοφία,  ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας κος Μητσιοκάπας Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας κος Χατζηϊωαννίδης Αλέκος, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων της Νάουσας.

Η γιορτή ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με τις σαράντα τέσσερις (44) συνολικά δράσεις του Συλλόγου μέσα στο 2018. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, αναφέρθηκε στις επιτυχίες και την πολύπλευρη δράση του Συλλόγου, τονίζοντας ότι μεγάλος στόχος για το 2019, είναι ο εξοπλισμός του με τα πλέον σύγχρονα και επιστημονικά μέσα προπόνησης.

Συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά τον θεσμό των βραβεύσεων για τους αθλητές που αριστεύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Σύλλογος βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2017 - 2018 τους: Πετρά Δάφνη (Β’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 6/14), Τζιμουλίκο Κωνσταντίνο (Γ’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 7/14) και Φιλιππίδου Ελένη - Μαρία (Γ’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 7/14). Επίσης για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα βραβεύτηκαν οι: Νταή Ειρήνη (Τμήμα Επιστημών Θάλασσας Πανεπιστημίου Αιγαίου), Φειδάντσης Αλέξανδρος (Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Μπάμπου Ελένη (Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Πανεπιστημίου Κρήτης) και Σερέτης Χαρίλαος (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας). Τέλος, έγινε απονομή του 1ου DAN στην Μπάμπου Ελένη και στον Γιούρο Λουκά.

Τυχερός του μικρού τμήματος ήταν ο Δουλγερίδης Χριστόφορος, του μεσαίου η Δημητριάδου Νένα και του μεγάλου η Πετρά Δάφνη. Το νόμισμα της κεντρικής πίτας έπεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved