Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η μαγευτική τοποθεσία που θα λάβει χώρα το 6ο τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 06:17   

tourΤο Άλσος Αγίου Νικολάου, είναι ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ηρωικής πόλης της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας.

Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για την μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του.


Εκεί ανάμεσα στο επιβλητικό τοπίο του Αγίου Νικολάου ξεπροβάλουν τα γήπεδα μπάσκετ του αθλητικού κέντρου του Αγίου Νικολάου Νάουσας. Ειδικά για την διεξαγωγή του τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας στο κεντρικό γήπεδο που πραγματοποιούνται οι αγώνες έχει τοποθετηθεί ειδικός τάπητας και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες επιδιορθώσεις για την άψογη υλοποίηση των αγώνων. Δίπλα υπάρχει το βοηθητικό γήπεδο μπάσκετ όπου οι ομάδες αλλά και οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι καθ΄ολη την διάρκεια του 6ου τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας. Οι φίλοι του αθλήματος αλλά και οι λάτρεις της φύσης μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια που θα πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες από τις κερκίδες ή από τα τραπεζοκαθίσματα του αθλητικού κέντρου Νάουσας. Ετοιμαζόμαστε… Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Νάουσας ξεκινά…
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved