Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Handball:Μεταγραφική ενίσχυση για τον Ζαφειράκη με Αρβανιτίδη Νίκο, Παντελίδη Αναστάσιο και Νικολαίδη Νίκο PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 11:18   

zafΣυνεχίζει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα χαντμπολ δέκα ημέρες πριν την έναρξη του 2ου γύρου. Στα πλαίσια της προετοιμασίας και λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εδώ και είκοσι ημέρες έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 15/1/2017 και ώρα 16.00 μμ στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ φιλικός αγώνας με τον ΑΕΡΩΠΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας ξεκινάνε το Σάββατο 21/1/2017 με την ομάδα να αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Γ.Σ ΔΡΑΜΑΣ.

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτήθηκαν 3 αθλητές από το Φίλιππο Βέροιας και συγκεκριμένα οι Αρβανιτίδης Νίκος , Παντελίδης Αναστάσιος και Νικολαίδης Νίκος. Πρόκειται για τρείς πολύ καλούς αθλητές οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα σε ένα χρονικό σημείο όπου έχει να δώσει δύσκολα παιχνίδια και με τις δεδομένες απουσίες των τραυματιών .Τα ευχάριστα νέα αφορούν στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση του επίσης τραυματία Τσιγαρίδα Χ αλλά και του Διδασκάλου Π ο οποίος παρότι είναι τραυματίας συνεχίζει να προσφέρει το μέγιστο δυνατόν στην ομάδα.

Στα ηλικιακά πρωταθλήματα των παίδων την Κυριακή 15/1/2017 και ώρα 12.00μμ στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ  η ομάδα του Ζαφειράκη θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας .

Στην κατηγορία των Παμπαίδων έχουμε επίσης αγώνα την Κυριακή 15/1/2017 και ώρα 10.00πμ στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ όπου η ομάδα του Ζαφειράκη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Φίλιππου Βέροιας.

Στα ηλικιακά πρωταθλήματα των εφήβων αναβλήθηκε για της 12/2/2017 η αναμέτρηση της Κυριακής 8/1/2017 με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας στη Βέροια και την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 22/1/2017 ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ  η εφηβική ομάδα του Ζαφειράκη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Αερωπού Έδεσσας .
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved