Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτά τα σημάδια αποδεικνύουν ότι είναι τρελός για σένα (σου θυμίζουν κάτι;) PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Σχεσεις
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 19:59   

erwsΛένε πως οι γυναίκες είναι δύσκολα πλάσματα αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί αν είναι όντως ερωτευμένος μαζί σου ή του πέρασε ή ακόμα χειρότερα, δεν σε ερωτεύτηκε ποτέ.  Αναγνωρίζεις κάποια από τα παρακάτω;

Φαίνεται όντως ένας ερωτευμένος άντρας

Όχι, δεν κοιτάει μόνο το στήθος ή τα οπίσθιά σου αλλά κάνει focus σε σένα, στον πραγματικό εαυτό σου. Είναι πραγματικά γοητευμένος από σένα και μπορεί να σε κοιτάει για ώρες.

Ένας ερωτευμένος άντρας προσέχει τι λες

Δεν έχει σημασία τι θα του πεις, πάντα θα προσέχει τα λόγια σου. Μαγεμένος από τα λόγια σου δεν θα χρειαστεί να προσποιηθεί ότι ενδιαφέρεται για αυτά που του λες. Αντί μιλάει μόνο για τον εαυτό του επιλέγει να σε ακούσει να μιλάς εσύ.

Ένας ερωτευμένος άντρας σε προστατεύει

Κρυώνεις; Θα σου προσφέρει το παλτό του. Ένας ερωτευμένος άντρας λατρεύει να προσέχει την κοπέλα που τον ενδιαφέρει γιατί του αρέσει να νιώθει ότι τον έχεις ανάγκη. Είναι διατεθειμένος μέχρι και να μοιράσει το γλυκό μαζί σου!

Ένας ερωτευμένος σε θεωρεί πάντα όμορφη

Δεν έχει σημασία αν μόλις ξύπνησες, αν έχεις γεμίσει σπυράκια από την περίοδο ή αν είσαι full βαμμένη. Θα σε θεωρεί το ίδιο όμορφη σε όλες τις περιπτώσεις και πολλές φορές θα σου το πει κιόλας. Μην νιώσεις λοιπόν όταν σε κοροϊδεύει όταν είσαι στα χάλια σου γιατί εκείνος όντως το εννοεί.

Ένας ερωτευμένος άντρας θα θυσιαστεί

Θέλεις να πας για ψώνια; Εκείνος θα έρθει μαζί σου. Θέλεις να δεις το τελευταίο επεισόδιο του Pretty Little Liars; Εκείνος θα το δει μαζί σου. Θέλει να κάνει τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένη!

Δες ακόμα: σχέσεις

πηγή:followme.gr

fairy 

inaoussa.gr - All Rights Reserved