Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποια χρώματα σου ταιριάζουν περισσότερο PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Articles | Style
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 18:25   

xrwmataΕίτε ενδιαφέρεσαι για τα ρούχα είτε όχι, το σίγουρο είναι πως θέλεις τα χρώματα που επιλέγεις να αναδεικνύουν το καλύτερο σου εαυτό. Σωστά; Ακόμη και στις επιλογές των χρωμάτων, υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά που θα φροντίσουν να δείχνεις εντυπωσιακός.

Προσδιόρισε τον τόνο χρώματος της επιδερμίδας σου

Ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι ψυχρός, ζεστός ή ουδέτερος, χωρίς να έχει σημασία πόσο ανοιχτό ή σκούρο είναι το δέρμα σου στην επιφάνειά του.

>Κοίτα το χρώμα στις φλέβες σου. Αν το δέρμα σου είναι αρκετά ανοιχτό και μπορείς να δεις τις φλέβες σου, εξέτασε αν έχουν περισσότερο πράσινη ή μια απαλή μπλε απόχρωση. Η πρώτη δηλώνει ότι έχεις θερμή επιδερμίδα, ενώ η δεύτερη δηλώνει πως έχεις πιο ψυχρή.

>Δώσε προσοχή στο ρολόι σου. Τα ασημένια ρολόγια δείχνουν καλύτερα στις δροσερές επιδερμίδες, ενώ τα χρυσά κολακεύουν τις πιο ζεστές. Φυσικά, μπορείς πάντα να διαλέξεις το αγαπημένο σου μέταλλο ενστικτωδώς...

>Επένδυσε στα βασικά χρώματα. Τα ασπρόμαυρα έχουν την τάση να ταιριάζουν καλύτερα στην ψυχρή επιδερμίδα, εν αντιθέσει με τη ζεστή που συνδυάζονται καλύτερα χρώματα όπως το ιβουάρ και οι αποχρώσεις του καφέ.

>Παρατήρησε την αντίδραση του χρώματος του δέρματος σου στον ήλιο. Οι άνθρωποι με πιο ψυχρή επιδερμίδα, τείνουν να καίγονται πιο εύκολα από ό,τι τα άτομα με ζεστή χροιά.

>Μπερδεύτηκες; Αν δυσκολεύεσαι να δεις τις διαφορές, πολύ πιθανόν να έχεις ουδέτερη επιδερμίδα, η οποία συνδυάζεται με πολλά και διαφορετικά χρώματα.

Τα κατάλληλα χρώματα με βάση την επιδερμίδα σου

Ψυχρή: Σου ταιριάζουν καλύτερα τα γκρι, οι αποχρώσεις του μπλε, τα λευκά και τα χρώματα των πολύτιμων λίθων.

Ζεστή: Δείχνεις πολύ καλύτερος στα γήινα χρώματα, όπως πορτοκαλί, κίτρινο, το άσπρο του πάγου και το tauper (σ.σ.: είναι ο συνδυασμός γκρι-καφέ).

Ουδέτερη: Με την ουδέτερη επιδερμίδα ταιριάζει μία ποικιλία αποχρώσεων, που χρειάζεται ωστόσο προσοχή όσον αφορά τα φωτεινά χρώματα.

Τα κολακευτικά χρώματα πουτ πηγαίνουν σε όλους: Το καθαρό κόκκινο, το πρασινογάλανο (teal) και το σκούρο μοβ, δείχνουν σωστά πάνω στους περισσότερους άντρες.

Δες ακόμα: style

πηγή:askmen.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved