Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

5 τρόποι να ντύνεσαι έξυπνα PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Articles | Style
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2015 17:35   

ntuΚι όμως ακόμα και το πιο απλό και καθημερινό ντύσιμο μπορεί να σε "ανεβάσει"! Το παν είναι να διαλέξεις τα σωστά ρούχα και να επιλέξεις έξυπνα. Σου προτείνουμε πέντε τέτοιους έξυπνους τρόπους για κάθε μέρα:

- Φορώντας το ίδιο ρούχο καθημερινά, λαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις: Δες τον Steve Jobs με τα ζιβάγκο και τον Mark Zuckerberg που εκτός από το facebook έκανε μόδα και τα γκρι μπλουζάκια και τα μαύρα hoodies! Δεν είναι τυχαίο που πολλές μεγάλες προσωπικότητες και ακόμα και επιχειρηματίες συνηθίζουν να επιλέγουν συγκεκριμένα ρούχα για τις εμφανίσεις τους. Αυτό έχει να κάνει με τις αποφάσεις που μπορεί να πάρει ο εγκέφαλος. Οπότε αν διαλέγεις τα ίδια ρούχα μειώνεις τις σημαντικές σου αποφάσεις για την ημέρα!

ntu- Τα μαύρα ρούχα μπορούν να σε κρατήσουν δροσερό: Κι όμως ακόμα και οι φυλές των Βεδουίνων στην Σαχάρα επιλέγουν σκουρόχρωμα ρούχα και βαριά υφάσματα. Αυτό συμβαίνει λόγω των στρώσεων στα ρούχα. Φοράνε πολλές στρώσεις με άνετα ρούχα και επιπλέον έναν μαύρο βαρύ μανδύα. Δεν στο προτείνουμε βέβαια, αλλά έτσι μπορείς να πάρεις μια ιδέα πως μπορείς να φοράς το επαγγελματικό σου κοστούμι και το καλοκαίρι χωρίς να ιδρώσεις!

- Ένα καλό κοστούμι σε βοηθάει να σκέφτεσαι καλύτερα: Το λέει και η επιστήμη άλλωστε. Με ένα καλό κοστούμι αλλάζει και ο τρόπος που σε βλέπουν οι υπόλοιποι, αλλά και εσύ αντιμετωπίζεις διαφορετικά τα πάντα.

- Αν αντιγράψεις το ντύσιμο του αφεντικού σου θα πάρεις αύξηση: Έρευνες λένε ότι οι προϊστάμενοι νιώθουν καλύτερα και πιο φιλικά με όσους εργαζόμενους ντύνονται παρόμοια με εκείνους. Οπότε ξέχνα τις τάσεις της μόδας και άρχισε να ακολουθείς την τάση του αφεντικού!

- Τα καλά αθλητικά ρούχα μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις σου(και όχι μόνο αυτό βέβαια!): Αν ρωτήσεις πολλούς επαγγελματίες αθλητές χάρη στα επώνυμα αθλητικά τους ρούχα και παπούτσια έχουν τόσο καλές επιδόσεις, μαζί με το ταλέντο και την προπόνηση. Η αλήθεια είναι αν φοράς καλά αθλητικά ρούχα και παπούτσια νιώθεις εσύ καλύτερα και έτσι μπορεί να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου.

Δες ακόμα: style

πηγή:manslife.gr

spondimpantis 

inaoussa.gr - All Rights Reserved