Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιατί μπαμπά; Της Λένας Σερδαρίδου (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Articles | ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Σάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2016 10:56   

lenaΈνα αδυσώπητο «γιατί;» που διαπερνά όλη την ανθρώπινη ιστορία ανά τους αιώνες και προσδοκά απάντηση μέσα από το νέο τραγούδι της Λένας Σερδαρίδου σε στίχους του Δημήτρη Ντίκα που μόλις κυκλοφόρησε έχει τίτλο «Γιατί μπαμπά;»

Αποτελεί μια απέραντη κραυγή αγωνίας για το μέλλον που κληρονομούν οι επόμενες γενιές και τον εφιάλτη του πολέμου, απευθύνοντας ένα δριμύ ΚΑΤΗΓΟΡΩ σε αιμοσταγείς η ηγέτες που έχουν  δημιουργήσει και επιφέρει να πραγματικό χάος σε όλο τον πλανήτη.

Η σύνθεση και η ερμηνία ανήκουν στην Λένα Σερδαρίδου, ενώ καθηλωτική είναι η απαγγελία (πρόζα) την οκτάχρονης μικρής Δήμητρας- Μυρτώς Τσάγκα (κόρη  του αγαπητού μας ηθοποιού Λάμπρου Τσάγκα) η οποία απαγγέλει το τελικό μέρος του τραγουδιού. Κορυφαίοι οι συντελεστές στην ενορχήστρωση και στις μουσικές ερμηνείες, η Αρετή Κόκκινο, ο Φίλιππος Περιστέρης, ο Χρήστος Βιδινιώτης, ενώ ρεσιτάλ σκηνοθεσίας δίνει η γνωστή συγγραφέας και ιστορικός  Μαριάννα Κυριακίδη. Όλα τα τραγούδια της Λένας Σερδαρίδου μπορείτε να τα απολαμβάνετε δωρεάν στο youtube.

Το «Γιατί μπαμπά;» λόγω της διεθνικότητας του σύντομα θα ερμηνευθεί σε τουλάχιστον άλλες δυο γλώσσες από την Λένα.

Δείτε το video: 

inaoussa.gr - All Rights Reserved