Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειμερινός έλεγχος οχημάτων στο Service Stamatis PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Articles | auto-moto
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 00:13   

carΠροτού ψυχράνει πολύ ο καιρός, μπορείτε να βασιστείτε στο χειμερινό έλεγχο που σας προσφέρει το Service Stamatis για να σας εξασφαλίσουμε ασφαλή οδήγηση στο χιόνι και τον πάγο.

Οι ειδικοί του Service Stamatis εξετάζουν τα σημαντικότερα μέρη και εξαρτήματα και προετοιμάζουν γενικά το αυτοκίνητό σας, προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν το χειμώνα.

  • Για όλα τα μοντέλα οχημάτων ανεξαρτήτως παλαιότητας
  • Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός διάγνωσης
  • Χρήση ανταλλακτικών ποιότητας επιπέδου πρώτου εξοπλισμού

car

Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί πια ο χειμώνας

Ο κρύος καιρός μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου σας – από την μπαταρία μέχρι τις λαστιχένιες τσιμούχες στα παράθυρα και τις πόρτες. Γι' αυτό, σας συνιστούμε έναν χειμερινό έλεγχο στο Stamatis Service που θα σας εξασφαλίσει ότι το αυτοκίνητό σας δεν θα πάθει βλάβη στο κρύο. Με τη βοήθεια του πιο σύγχρονου εξοπλισμού διάγνωσης, ελέγχουμε ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων και μερών του οχήματος για να εξακριβώσουμε ότι είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση και έτοιμα για το χειμώνα. Με τον τρόπο αυτό, μειώνεται όχι μόνο ο κίνδυνος ατυχημάτων εξαιτίας παγωμένου οδοστρώματος, αλλά και η πιθανότητα να μείνετε στο δρόμο λόγω βλάβης στη διάρκεια ενός χειμερινού ταξιδιού για διακοπές.

car

Αντιψυκτική προστασία για το ψυγείο του αυτοκινήτου σας

carΤα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύονται κάθε χρόνο από τους συλλόγους αυτοκινητιστών ανά την Ευρώπη αποκαλύπτουν μονίμως το ίδιο πράγμα: Συχνά προβλήματα στο σύστημα ψύξης, τα οποία συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με περιστατικά ακινητοποίησης οχημάτων στο δρόμο λόγω βλάβης. Ο τακτικός έλεγχος του αντιψυκτικού είναι εξίσου σημαντικός με την αλλαγή λαδιών προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα μείνετε εξαιτίας βλάβης καθ' οδόν. Τα πρόσθετα που περιέχονται στο ψυκτικό, τα οποία είναι υπεύθυνα για την προστασία του συστήματος ψύξης, αρχίζουν να χάνουν την αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου και, εκτός αυτού, υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να παγώσει το ψυκτικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Επομένως, το ψυκτικό θα πρέπει να αλλάζεται ανά τακτά διαστήματα, για παράδειγμα, για την αποφυγή πρόκλησης βλαβών στην αντλία νερού, διάβρωσης στο ψυγείο, απόφραξης στους σωλήνες ή προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα του κινητήρα. Σας συνιστούμε, λοιπόν, να κάνετε τακτικά έλεγχο ρουτίνας του συστήματος ψύξης στο Service Stamatis.

Βρείτε μας στην Βιομηχανική περιοχή Στενημάχου- Διασταύρωση Νάουσας Α4 και τηλεφωνικά στο 23320 41263

  

inaoussa.gr - All Rights Reserved