Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΙΕΡΙΑ ΒΛΕΤΣΗΣ OE
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι πιθανότητες έχεις να βρεις κορίτσι αυτό το καλοκαίρι; PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 23 Ιούνιος 2019 02:13   

kopAαααχ, καλοκαιράκι. Η εποχή του έρωτα και της ανεμελιάς. Η εποχή που όσοι δεν έχουν κορίτσι σκέφτονται όλους πιθανούς συνδυασμούς beach bar, παραλίας, παρέας, σφηνακίου ώστε να βρουν και όσοι έχουν, περνούν μία μίνι κατάθλιψη του στυλ 'τι το ήθελα και ερωτεύθηκα άνοιξη'.

Καλά, για τους παλαιά δεσμευμένους, ούτε συζήτηση το τι μπορεί να σκέφτονται. Θα την χάσουμε την μπάλα. Γι αυτό, επιστροφή σε αυτά που λέγαμε. Συγκεκριμένα, στο καλοκαιράκι. Και στις διακοπές σου που δεν βλέπεις την ώρα μέχρι να έρθουν.

Στα χαρτιά, 'γιατί είσαι κουρασμένος'. Στην ουσία 'γιατί θες να γνωρίσεις κορίτσια'. Πολλά κορίτσια. Πολλά διαφορετικά κορίτσια. Πολλά υπέροχα κορίτσια. Από τα οποία το ένα από αυτά (μπορεί, γιατί όχι; Φθινόπωρο έρχεται) να είναι το κορίτσι σου.

Μεγάλο χειροκρότημα εδώ.

Και μία σημαντική διαπίστωση: Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο ή τέλος πάντων την ημέρα που θα κλείσεις τα πάντα, θα απλώσεις τα πόδια σου στην ξαπλώστρα και θα παραγγείλεις το πιο παγωμένο κοκτέιλ του μπαρ.

Μην σκας και δεν χρειάζεται να περιμένεις. Εμείς είμαστε εδώ και έχουμε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι να ξέρεις για το καλοκαίρι που έρχεται και αν αυτό προμηνύεται να είναι καυτό ή χλιαρό. Γι αυτό, πάτα το play.

Άκυρο. Μισό μισό μισό: Εννοείται, θέλουμε να μάθουμε το μέλλον σου στα σχόλια και την απάντηση που έλαβες. Τώρα, πάτα Play.

Δες ακόμα: men

πηγή:oneman.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved