Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ιστορία του αντρικού κουρέματος (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Articles | ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 19:39   

malliaΜετά τα μαγιό, τα εσώρουχα, τα γυναικεία εσώρουχα και διάφορες άλλες οπτικοποιημένες συνοπτικές ιστορίες, ήρθε η ώρα και για τη συνοπτική ιστορία του αντρικού κουρέματος.

Μέσα σε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά, η δημιουργική ομάδα Cut Video και ο εκφραστικότατος Samuel Orson παρουσιάζουν την εξέλιξη του αντρικού hairstyling τα τελευταία 100 χρόνια.

Εννοείται ότι παράλληλα με το μήκος των μαλλιών και τη θέση της χωρίστρας εδώ κι έναν αιώνα εξελίσσεται και το μουστάκι, τα γένια και η συνολική αντίληψη για τις τρίχες του κεφαλιού και του προσώπου. Κάποτε οι άντρες ήθελαν να μοιάζουν στον Clark Gable, μετά πάσχιζαν να κρατήσουν το κοκοράκι τους στο ύψος του Elvis και - μοιραία - κάποια στιγμή επεδίωξαν να μη μοιάζουν σε κανέναν.

Σ΄ αυτό το τελευταίο, απέτυχαν - αποτύχαμε, δηλαδή. Όπως αποδεικνύει το video, τα κουρέματά μας έρχονται, φεύγουν, επανέρχονται και γενικώς επαναλαμβάνονται, με κάποιες μικρές παραλλαγές. Αλλά τι να κάνεις; Κοινώς, αιώνας μπαίνει αιώνας βγαίνει, τα ίδια μυαλά και τα ίδια μαλλιά κουβαλάμε..

Δείτε το video:

Δες ακόμα: Αφιερώματα

πηγή:askmen.gr

fairy 

inaoussa.gr - All Rights Reserved