Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Συγκλονιστική η μουσική παράσταση «ΞΕΝΙΤΙΑ-Ο μισεμός είναι καημός» του Ωδείου Ναούσης (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 23:32   

wdΜια μοναδικής ποιότητας μουσική παράσταση για την ξενιτιά χάρισε στο κοινό της Νάουσας το βράδυ του Σαββάτου το Ωδείο Ναούσης.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ωδείου κ. Χρήστος Τσίτσης, ευχαριστώντας τους για την συνεχής τους στήριξη στις δράσεις του Ωδείου Ναούσης.

Τα τραγούδια των Ξαρχάκου,  Χατζιδάκι,  Θεοδωράκη,  Μαρκόπουλου,  Λεοντή,  Αλκ. Ιωαννίδη,  Λοΐζου, αλλά και της δημοτικής μας μουσικής, ερμήνευσαν εξαιρετικά η τετράφωνη μικτή χορωδία με κοστούμια εποχής , η μαντολινάτα και η 10μελής ορχήστρα του Ωδείου Ναούσης, μαζί την Αθηνά Βέρμη, την  Αλίκη Κελεμουρίδου, την Εύη Παρόλα, τον Θωμά Μπιγκάνο και τον Χρήστο Τσίτση.

-Τα τραγούδια εναρμόνισε, ενορχήστρωσε και δίδαξε ο συνθέτης-μαέστρος Δημήτρης Παρόλας.

Την αφήγηση ανέλαβαν ο Κώστας Βαρβέρης, η Θεοπίστη Κεφαλά-Σπάρτση και η Αυγή -Μαρία Ζιακάκη.

-Τα κείμενα και τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Χρήστος Τσίτσης.

Με την ολοκλήρωση της μουσικής παράστασης το Ωδείο Ναούσης τίμησε τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, για την επέτειο των πενήντα χρόνων ιεροσύνης του και των είκοσι πέντε χρόνων αρχιεροσύνης στη μητρόπολή μας. Με την σειρά του ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τίμησε το Ωδείο για την πολύχρονη προσφορά του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ είτε στην φωτογραφία που ακολουθεί

Δείτε το video: 

inaoussa.gr - All Rights Reserved