Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Προς εκμίσθωση για 15 έτη το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου- Οι αλλαγές που θα γίνουν στον χώρο PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 01:38   

anaΤην απόφαση για έγκριση της εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου και των γηπέδων πετοσφαίρισης-καλαθοσφαίρισης έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

Ο κ. Καραμπατζός δήλωσε πως την απόφαση για την μακροχρόνια εκμίσθωση θα έπρεπε να λάβει η νέα διοίκηση του δήμου, μετά τις εκλογές και δεν ψήφισε την εκμίσθωση.

Την έγκριση του έδωσε ο κ. Ρίζος, ενώ ο κ. Λακηνάνος έκανε λόγο για σταδιακή ιδιωτικοποίηση του άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Το μίσθιο περιλαμβάνει το αναψυκτήριο,  ένα γήπεδο καλαθοσφαίρισης, δύο γήπεδα πετοσφαίρισης, αποδυτήρια, αποθήκη, wc και βοηθητικούς χώρους.

Τα γήπεδα τένις ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα εκμίσθωση καθότι είναι παραχωρημένα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Νάουσας με την υπ'αριθμ.120/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

Στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποδεχτούν την υλοποίηση δύο έργων αναβάθμισης τα οποία θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός της πρώτης τριετίας και είναι:

α) Την δημιουργία ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 όπου θα είναι επί πληρωμή για τους χρήστες.

β) Την δημιουργία χώρου πιστοποιημένης παιδικής χαράς με κατ' ελάχιστο ένα σύνθετο όργανο και έξι πιστοποιημένα παιχνίδια.

Τα παραπάνω έργα, μετά την λήξη της εκμίσθωσης, θα παραμείνουν προς όφελος του Δήμου Νάουσας.

go

 

 

 

  

inaoussa.gr - All Rights Reserved