Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα στον ΤΟΕΒ Νάουσας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 01:13   

karaΤον ΤΟΕΒ Νάουσας επισκέφθηκε, την Τρίτη 6η Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με φορείς και συλλόγους του δήμου.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του, Κώστα Παπαδόπουλο και τον διευθυντή, Θωμά Μπλιάτκα, τόνισε:

«Ιδιαίτερη μου η χαρά από την επίσκεψη μου στον ΤΟΕΒ Νάουσας. Η συζήτηση με τους ανθρώπους του, άκρως διαφωτιστική και εποικοδομητική, τόσο για τα έργα και το επίπεδο υπηρεσιών του οργανισμού, όσο και για τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης του.

Η διαχείριση του υδάτινου στοιχείου του δήμου μας, μέσα και από τις δράσεις του Τ.Ο.Ε.Β. Νάουσας είναι για μας ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, με διαστάσεις κοινωνικές, οικονομικές, παραγωγικές, περιβαλλοντικές και εν τέλει αναπτυξιακές.

Πιστεύουμε στην διαρκή συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου. Αυτό αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες του προγράμματος μας και μονόδρομο για το κοινό μας μέλλον.


Ευχαριστώ τους κ.κ Παπαδόπουλο και Μπλιάτκα για την φιλοξενία και την συζήτηση για τα ζητήματα διαχείρισης του υδάτινου στοιχείου και των αντίστοιχων έργων.

Τους διαβεβαιώνω ότι η συνεργασία μας θα είναι στενή και διαρκής, όπως φυσικά και με τις διοικήσεις όλων των φορέων και συλλόγων του δήμου Νάουσας.

Φαινόμενα εσωστρέφειας και μη συνεργασίας δεν βοηθούν στην επιδιωκόμενη «επανέναρξη», πρωτίστως οικονομική, της πόλης και των κοινοτήτων μας.

Όλοι συνεργαζόμαστε επί ίσοις όροις». 

inaoussa.gr - All Rights Reserved