Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στις 15 Δεκεμβρίου η «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» στη Νάουσα PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 10:44   

euxesΟ Δήμος Η.Π. Νάουσας διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 15 Δεκεμβρίου 2017 την επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή «Η Γιορτή των Ευχών» πλατεία Καρατάσου σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες του Δήμου. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλά κυρίως στα παιδιά. Στόχος της γιορτής, είναι να καλλιεργηθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων και το αίσθημα αγάπης και προσφοράς.

Στη «Γιορτή των Ευχών» τα παιδιά σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες θα παρασκευάσουν μπισκότα σε γιορτινά σχήματα τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Με ηλεκτρονικό τρόπο και σε μεγάλο πάνελ δίπλα από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στηθεί στην πλατεία για το σκοπό αυτό, τα παιδιά θα επιλέγουν από τις καταγεγραμμένες ευχές, που τα ίδια θα έχουν πει, ώστε η ευχή με τις περισσότερες επιλογές να είναι και η ευχή του Δήμου Νάουσας για το 2018. Η συμμετοχή των ζαχαροπλαστών θα είναι, τόσο με την τεχνογνωσία τους, όσο και με την προσφορά τους από τις συνεργαζόμενες εταιρείες των καταστημάτων τους με την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και η ενεργή συμμετοχή τους βοηθώντας τα παιδιά να διακοσμήσουν τα μπισκότα τους με υλικά επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής για πιο όμορφο αποτέλεσμα. Όλος ο χώρος της πλατείας θα διακοσμηθεί ανάλογα δίνοντας ένα έντονο και γιορτινό χρώμα τόσο στην εκδήλωση όσο και στις μέρες που έρχονται.

Η φιλαρμονική και η Νεανική Χορωδία «Naoussa Glee» θα καλύψουν μουσικά την εκδήλωση με ανάλογα γιορτινά κομμάτια. Η εκδήλωση θα καλυφθεί με όλα τα τεχνικά μέσα και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλλοντας τον Δήμο με καινοτόμο τρόπο.

Επίσης παρόμοιες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν στις Δημοτικές Ενότητες Ανθεμίων και Ειρηνούπολης σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.


  

inaoussa.gr - All Rights Reserved