Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στις 20:00 το δημοτικό συμβούλιο ελλείψει απαρτίας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 16:34   

dimΑναβλήθηκε για τις 20:00 το απόγευμα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας.

Παρότι είχε συμφωνηθεί χθες από τους δημοτικούς συμβούλους, τελικά αναβλήθηκε.

Ο λόγος ήταν η έλλειψη απαρτίας από την μεριά των δημοτικών συμβούλων (16 από τους 32) και είχε ως αποτέλεσμα να συναποφασισθεί η πραγματοποίηση στις 20:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Υπενθυμίζουμε πως τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την τοπική κοινωνία καθώς μεταξύ αυτών είναι η  έγκριση ή μη, εκμίσθωσης του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018 και έγκριση των όρων διακήρυξης. Η έγκριση ή μη, της διενέργειας Διεθνούς Διαγωνισμού με την ανοιχτή διαδικασία για την ανάθεση Σύμβασης Παραχώρησης Υπηρεσιών, με αντικείμενο την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΘΕΡΕΤΡΟΥ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ, ΔΗΜΟΥ Η.Π. ΝΑΟΥΣΑΣ, Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής

Καθώς και η έγκριση διενέργειας της προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου, με Δημόσιο διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με την ανοικτή διαδικασία με κριτήριο ανάθεσης τη συμφερότερη με βάση την τιμή για ένα έτος.
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved