Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
6ωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την «Παρουσίαση της έκθεσης εκκαθάρισης της ΤΑΒ»-Οι τρεις προτάσεις και η τελική απόφαση (videos) PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 02:07   

tav«Μαραθώνια» ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας για την «Παρουσίαση της Έκθεσης εκκαθάρισης της ΤΑΒ».

Για περισσότερες από 6 ώρες οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι εμπλεκόμενοι στην ΤΑΒ εξέφρασαν τις απόψεις τους για το θέμα με την απόφαση να παίρνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα.  Αρχικά ο κ. Βλαχόπουλος παρουσίασε στο σώμα την Έκθεσης εκκαθάρισης της ΤΑΒ που αναφέρει υποχρεώσεις 643.000 προς προμηθευτές, 639.000 ευρώ στο ΙΚΑ, 230.000 στην ΔΟΥ και 160.000 προς το προσωπικό.

Δείτε τα videos:

Στην συνέχεια ο κ. Βλαχόπουλος έγινε δέκτης εκατοντάδων ερωτήσεων σχετικά την έκθεση από τους δημοτικούς συμβούλους: Καραμπατζό, Βασιλείου, Λακηνάνο, Μαλάκη, Κουτσογιάννη, Καρανάτσιο, Τάκη, Δάγγα, Βαλσαμίδη και τον δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, σε μια διαδικασία που ξεπέρασε τις 3 ώρες.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν οι δυο πρώην πρόεδροι της ΤΑΒ κ. Παππάς και Μπορδάνος καθώς και ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης που παρουσίασε και την πρόταση του στο σώμα.

Δείτε τα videos:

Σειρά πήραν οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων Καραμπατζού, Ρίζου, Λακηνάνου, Βασιλείου, Μάντσιου, Δημησκή, Πασχούλα, Μπίλη, Παντζαρτζίδη, Μπαλτατζίδου. Το στάδιο των τοποθετήσεων έκλεισε ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης.

Δείτε το video:

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο σώμα ήταν τρεις, από τους κυρίους Κουτσογιάννη, Ρίζο και Λακηνάνο.

Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης στην πρόταση του ζήτησε: Παραπομπή στον οικονομικό εισαγγελέα της εκκαθάρισης , διεξαγωγή διαχειριστικού έλεγχου των χρήσεων 2010 έως 2013 από ιδιωτική εταιρεία που ελέγχει τον δήμο, πρόσθετες πληροφορίες για την εκκαθάριση της εταιρείας και διόρθωσης αυτής, προσωρινή αποδοχή με επιφύλαξη της έκθεσης εκκαθάρισης παρά τις ελλείψεις, με σκοπό να αναλάβει ο δήμος ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις της ΤΑΒ με την υποσημείωση πως αν προκύψει οτιδήποτε από τον έλεγχο ο δήμος θα προσφύγει σε διεκδίκηση αυτών που αδίκως χρεώθηκαν στους δημότες.

Η πρόταση του κ. Ρίζου ήταν να η ίδια με την πρόταση του δημάρχου πλην της πρότασης για την παραπομπή στον οικονομικό εισαγγελέα.

Η πρόταση του κ. Λακηνάνου ήταν μην παραλάβει την εκκαθάριση το δημοτικό συμβούλιο και να συνεχιστεί αυτή.

Η πρόταση του κ. Λακηνάνου πήρε 3 ψήφους

Η πρόταση του κ. Κουτσογιάννη πήρε 11 ψήφους

Η πρόταση του κ. Ρίζου πήρε 12 ψήφους

Στην ψηφοφορία δεν υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία και η απόφαση θα ληφθεί σήμερα το μεσημέρι στο νέο δημοτικό συμβούλιο ή θα υπάρξει ενημέρωση για αυτήν

  

inaoussa.gr - All Rights Reserved