Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα αποτελέσματα της μελέτης για την υπερβολική ακτινοβολία στο 1ο και το 7ο δημοτικό σχολείο Νάουσας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 11:20   

kerΣε ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων σχετικά με την μελέτη για την υπερβολική ακτινοβολία στο 1ο και το 7ο δημοτικό σχολείο Νάουσας, προχώρησε ο δήμαρχος Νάουσας.

Ο κ. Κουτσογιάννης στην ενημέρωση του δήλωσε: «Θυμάστε που πριν από καιρό είχε γίνει μια σχετική φασαρία, υπήρχε μια ανησυχία μέχρι ενός σημείου εύλογη και μετά υπερβολική, σχετικά με το θέμα πιθανής ακτινοβολίας από κεραίες που δεχόταν το 1οκαι το 7ο δημοτικό σχολείο Νάουσας. Έχω στα χέρια μου την μελέτη για τα αποτελέσματα της μελέτης υπερβολικής ακτινοβολίας που διενεργήθηκαν από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το τμήμα ραδιοεπικοινωνιών. Σύμφωνα με αυτό, από τα αποτελέσματα των μετρήσεων διαπιστώθηκε πως δεν σημειώθηκαν υπερβάσεις ή πιθανές υπερβάσεις των ορίων ασφαλείας του κοινού σε κανένα από τα τέσσερα σημεία της μέτρησης. Οι θέσεις μέτρησης ήταν μέσα στα σχολεία, στις αυλές και τις τάξεις». 

inaoussa.gr - All Rights Reserved