Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Κώστας Καλαϊτζίδης:«Σε πλήρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες αποχιονισμού της Π.Ε Ημαθίας, αντιμετώπισαν επιτυχώς την κακοκαιρία» PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 11:32   

apoxΓια την επιτυχή αντιμετώπιση των σφοδρών καιρικών φαινομένων των προηγούμενων ημερών εκ μέρους της Π.Ε Ημαθίας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας , οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτό, κρατώντας ανοικτό και καθαρό το οδικό δίκτυο ευθύνης μας στην Ημαθία, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί η εκμίσθωση ιδιωτικών εκχιονιστικών μηχανημάτων.

Πέραν δε των πλαισίων των αρμοδιοτήτων μας, η Π.Ε Ημαθίας παρέδωσε πολύ μεγάλες ποσότητες αλατιού, που είχε την πρόνοια να αποθηκεύσει, στους δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας(από 80 τόνους στον καθένα),όπως το ίδιο έπραξε και την περσινή χρονιά.

Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, κατορθώσαμε και υδροδοτήσαμε σταβλικές εγκαταστάσεις του οικείου δήμου, που αντιμετώπισαν πρόβλημα εξαιτίας του παγετού.

Η οργάνωση, ο επαγγελματισμός και η επιδεικνυόμενη μεθοδικότητα των στελεχών μας, με κάνουν υπερήφανο και αισιόδοξο ότι θα αντιμετωπίσουμε όποια αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα προκύψουν και στο μέλλον.

sta 

inaoussa.gr - All Rights Reserved