Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΙΕΡΙΑ ΒΛΕΤΣΗΣ OE
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημερωτική συνάντηση για τον θεσμό της διαμεσολάβησης-Τι είναι η διαμεσολάβηση PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Εκδηλωσεις
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 22:55   

torΟ Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας πραγματοποίησε στις 9/1 στην αίθουσα του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας μια ενημερωτική συνάντηση για τον θεσμό της διαμεσολάβησης του ν. 4640/2019, την διαδικασία και  τον ρόλο του νομικού παραστάτη.

Την ενημέρωση πραγματοποίησαν η κ. Τορορή Μαρία, δικηγόρος Βέροιας και διαπιστευμένη διαμεσολαβητής, ο κ. Παναγιώτης Δαβόρας, δικηγόρος  Βέροιας και διαπιστευμένος διαμεσολαβητής  και η κα. Ζωή Γιαννοπούλου μια από τις πλέον αρμόδιες επιστήμονες στην Ελλάδα για τον θεσμό της διαμεσολάβησης, η οποία είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης, διαπιστευμένη διαμεσολαβητής και διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών, διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επίλυσης Συγκρούσεων, επικεφαλής εκπαιδεύτρια στο Ινστιτούτο Κατάρτισης διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης, η οποία έχει  εκπαιδεύσει πάνω από 800 διαμεσολαβητές στην Ελλάδα και 4000 διεθνώς .

Στην γεμάτη από δικηγόρους αίθουσα του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας,  μετά το τέλος της παρουσίασης , ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την εφαρμογή του νέου νόμου.

Η διαμεσολάβηση είναι ένας εναλλακτικός τρόπος επίλυσης διαφορών που χωρεί στην ελληνική έννομη τάξη όπως συμβαίνει εδώ και αιώνες σε άλλα δικαιικά συστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε γενικότερα για την διαμεσολάβηση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της  κ. Μαρίας Τορορή στον σύνδεσμο https://diamesolavisi-torori.gr/

tortor
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved