Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόγραμμα αποκριάς Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού η «Αράπιτσα» PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Εκδηλωσεις
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 17:45   

arapΟ Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Η Αράπιτσα" πιστή στην αποστολή της να υπηρετεί και να διαφυλάττει την παράδοση θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις στο πλαίσιο της φετινής αποκριάς:

-- Τετάρτη 7/2 στις 17.00: "Πρεμεντί" για τις γυναίκες μέλη και φίλες της "Αράπιτσας" στην ιματιοθήκη του Ομίλου (πάνω από την αίθουσα "Ναϊάς"). Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους "Φίλους Καρναβαλιού Νάουσας".

Παρασκευή 9/2 στις 20.30: συμμετοχή στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας" που διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

- Κυριακή 11/2 στις 13.00: μουσικοχορευτική πλαισίωση της εκδήλωσης "Κερνάμε Νάουσα", που διοργανώνουν οι "Φίλοι Καρναβαλιού Νάουσας, με εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων της "Αράπιτσας" στην οδό Ζαφειράκη στο ύψος της πλατείας "Εμπορίου".

- Παρασκευή 16/2 στις 19.00: πατινάδα στους δρόμους της πόλης για τους χορευτές, τα μέλη και τους φίλους της "Αράπιτσας" με αφετηρία την έδρα του συλλόγου στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" (Βέτλανς)


  

inaoussa.gr - All Rights Reserved