Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

2ήμερο χειμερινό camp και κοπή βασιλόπιτας για την λέσχη των Φίλων Τετρακίνησης Νάουσας το Σαββατοκύριακο PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Εκδηλωσεις
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 16:27   

tetraΤο Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί 2ήμερο χειμερινό ''καμπ'' και κοπή πίτας της Λέσχης μας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Το Σάββατο αναχώρηση 17:00 από Νάουσα προς Καραμπουρνάρι .Εάν το ύψος του χιονιού μας επιτρέψει και φτάσουμε ως εκεί, κατασκηνώνουμε σε υψόμετρο 1700 μέτρα χωρίς αλλαγή προγράμματος. Εάν ρίξει χιόνι και είναι αδύνατη η προσέγγιση του σημείου τότε αλλάζουμε πορεία.(υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις).Για όσους θα κατασκηνώσουν στο βουνό βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει ο κατάλληλος χειμερινός εξοπλισμός για διαβίωση στο χιόνι και φυσικά εμπειρία.

Την Κυριακή όσοι έρθουν αυθημερόν το ραντεβού είναι 09:00 στην είσοδο της πόλης.Χωρίς καθυστερήσεις αναχωρούμε για το σημείο κατασκήνωσης όπου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της ημέρας.Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουμε θα είναι μεταξύ του Χ.Κ 3-5 Πηγάδια και της Κουτσούφλιανης . Περίπου στη 13:00 θα κάνουμε μία στάση για να κόψουμε την πίτα και να ζεσταθούμε με κανά τσιπουράκι και αργότερα κατά τις 16:00 άναμμα φωτιάς για BBQ. Βασικός εξοπλισμός: ~Όχημα με αργά διαφορικά ~Ελαστικά mud ~Ιμάντας ρυμούλκησης με τουλάχιστον 2 ναυτικά κλειδιά ~Όσοι διαθέτουν εργάτη να μην αμελήσουν να πάρουν τροχαλίες και ότι άλλο θεωρηθεί χρήσιμο από την αποθήκη τους ~Αλυσίδες χιονιού ~Φτυάρι ~Τσάπα ~Πριόνι ~Γαλότσες ~Δεύτερα ρούχα- παπόυτσια ~Vhf - pmr Επίσης ο κάθε ένας να φροντίσει για προμήθειες για το τσιπουράκι και το ΒΒQ.

mpantisloft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved