Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σάββατο η πρεμιέρα του «Κι εσείς για το γιατρό;» από την «ΘΕΑτρική πινελιά» PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Εκδηλωσεις
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 12:25   

pinΗ «ΘΕΑτρική πινελιά» παρουσιάζει την τέταρτη θεατρική της παραγωγή. Πρόκειται για την κωμωδία «Κι εσείς για το γιατρό;» του ηθοποιού-  συγγραφέα  Θανάση Λιούνη.

Μια σύγχρονη κωμωδία γεμάτη αστείες και ευρηματικές ατάκες  που υπόσχεται αβίαστο γέλιο. Ο συγγραφέας, με «όπλο»  το χιούμορ, καταφέρνει να θίξει διάφορες πτυχές της σημερινής μας κοινωνίας και  με τον αριστοτεχνικά γραμμένο επίλογο του έργου, μας γεμίζει πλούσια συναισθήματα.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε , ένας άνεργος  νέος βρίσκει δουλειά λογιστή σε μία ψυχιατρική κλινική. Πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσει τον γιατρό σύντομα, για να υπογράψει την πρόσληψή του. Πως θα καταφέρει να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας ώστε να τον συναντήσει πρώτος  μιας και δεν έχει ραντεβού; Πως θα αντιμετωπίσει την ιδιάζουσας περίπτωσης γραμματέα,  καθώς και τους τρεις ασθενείς του γιατρού, μία ηθοποιό τραγωδίας, μία νευρική δασκάλα και έναν κύριο που θέλει να ξαναπαντρευτεί;  Θα τα καταφέρει;

Οι απαντήσεις στη σκηνή της αίθουσας «ΕΡΙΑ» στη Νάουσα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Νικολέτα Τσέλιου, Αγγελική Αντιφάκου, Σταύρος Εξηντάρας, Ελισάβετ Στόιου και ο Γιάννης Ράπτης.

Κομμώσεις Ταμάρα Λογγινίδου, μακιγιάζ Ηλιάνα Τσίλη, στον ήχο και στα φώτα ο Νίκος Καλαϊτζής.

Πρεμιέρα Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και για 5 ακόμα συνεχόμενες  παραστάσεις 15-16-17-18 και 19 Ιανουαρίου. Ώρα 9:00μμ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο Cafe Αλλού (Σολωμού 5 - Νάουσα).
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved