Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η ταβέρνα Παραδοσιακό στην «ΝΑΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ 2018» PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 15:53   

parkΤην τιμή και την ευλογία να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής αλλά και της οινικής παράδοσης της Νάουσας κατέχει η ταβέρνα Παραδοσιακό στη Νάουσα.

Επί της οδού της  Μεγάλου Αλεξάνδρου λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον Κτήριο «ΕΡΙΑ» όπου θα λάβει χώρα η«ΝΑΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ 2018» , στο κέντρο της διασκέδασης της Νάουσας η ταβέρνα Παραδοσιακό αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής για τα τοπικά της εδέσματα και την ευρεία γκάμα ετικετών Ξινόμαυρου κρασιού που διαθέτει στην κάβα της.

Στο επίκεντρο της  «ΝΑΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ 2018» θα βρίσκεται φέτος ο «οινοτουρισμός», αναπόσπαστο κομμάτι του φυσικά είναι η γαστρονομία και οι τοπικές γεύσεις που αναδεικνύουν την δύναμη και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξινόμαυρου κρασιού της Νάουσας.

Έτσι η ταβέρνα Παραδοσιακό προετοίμασε για τους λάτρεις του οίνου και τον ιδιαίτερων γαστρονομικών αναζητήσεων, πιάτα που συνοδεύουν αρμονικά το φημισμένο ξινόμαυρο κρασί  του τόπου μας και παράλληλα θα σας ταξιδέψουν γευστικά στην παραδοσιακή κουζίνα της Νάουσας την οποία πρεσβεύουμε ευλαβικά.

Πέρα των κλασικών Ναουσαίικων αλλά και Μακεδονίτικων γεύσεων που διαθέτει η ταβέρνα Παραδοσιακό για το τριήμερο (7-9 Δεκεμβρίου) της εκδήλωσης  «ΝΑΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ 2018» θα μπορέσετε να απολαύσετε:

Πρασοσέλινο με χοιρινό


Αγριογούρουνο στιφάδο


Σαρμάδες


Τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με εκλεκτές ετικέτες οίνων της Νάουσας  σε προνομιακές τιμές.

Η παράδοση για εμάς είναι τρόπος ζωής και το ξινόμαυρο κρασί της Νάουσας, το απαραίτητο συνοδευτικό της.

Ταβέρνα Παραδοσιακό: Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, Νάουσα- Τηλέφωνα κρατήσεων: 2332029132-6977710006 

inaoussa.gr - All Rights Reserved