Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ταβέρνα Παραδοσιακό στην «Νάουσα πόλη του οίνου 2017» με ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις και προνομιακές τιμές στις ετικέτες των οινοπαραγωγών PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 19:04   

parΣυνυφασμένη με τις ιδιαίτερες παραδοσιακές γαστρονομικές προτάσεις και τα εξαιρετικά ναουσαίικα κρασιά της, η ταβέρνα Παραδοσιακό συμμετέχει για μια ακόμα φορά στην τριήμερη εκδήλωση «Νάουσα πόλη του οίνου 2017».

Η άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση μας με την οινική παράδοση και την γαστρονομική ιστορία της περιοχής, αποτέλεσε την βάση για την δημιουργία εκλεκτών εδεσμάτων που θα μπορούν να απολαύσουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Νάουσα πόλη του οίνου 2017» οι φίλοι του καταστήματος μας. Με μεράκι και μεγάλο σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις δημιουργήσαμε για εσάς τρία ιδιαίτερα πιάτα της Νάουσας που μπορείτε να τα συνοδέψετε με τον οίνο της αρεσκείας που θα βρείτε στην κάβα του «Παραδοσιακού».


Οι σαρμάδες, το στιφάδο με χοιρινό, το χοιρινό με δαμάσκηνα και το πρασοσέλινο είναι οι παραδοσιακές επιλογές που σας προτείνει για το τριήμερο του «Νάουσα πόλη του οίνου 2017» η ταβέρνα Παραδοσιακό, πάντα με την συνοδεία του φημισμένου Ναουσαιίκου οίνου.


Προνομιακές τιμές στις ετικέτες των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν στην «Νάουσα πόλη του Οίνου» στην ταβέρνα Παραδοσιακό

Με κύριο μέλημα μας την στήριξη και την προώθηση του τοπικού οίνου τόσο στους συνδημότες μας όσο και στους φίλους που θα επιλέξουν να επισκεφθούν τη Νάουσα το τριήμερο της εκδήλωσης «Νάουσα πόλη του Οίνου» η ταβέρνα Παραδοσιακό θα προσφέρει σε προνομιακές τιμές οι ετικέτες των τοπικών παραγωγών.

Με τον τρόπο αυτό η γνωριμία των καταναλωτών με το κρασί της Νάουσας θα μπορεί να γίνει με προνομιακές τιμές που θα καθοριστούν από τον κάθε παραγωγό. Καθ΄όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων της «Νάουσα πόλη του Οίνου» το προσωπικό του καταστήματος μας θα ενημερώνει τους φίλους επισκέπτες για τις επιλογές των ετικετών που θα μπορούν να απολαύσουν στην κάβα του «Παραδοσιακού» και ειδική τιμή που θα έχουν στην επιλογή τους. Όλοι μαζί στηρίζουμε και αναδεικνύουμε την παράδοση του οίνου στη Νάουσα.

pol

Το βράδυ του Σαββάτου ο Χρήστος Λένος και ο Μάκης Σιταρίδης τραγουδούν για εσάς ζωντανά συμπληρώνοντας μοναδικά την εμπειρία της συμμετοχής στην «Νάουσα πόλη του οίνου 2017»

Από τις  8 έως τις 10 Δεκεμβρίου γνωρίζουμε την «Παράδοση» του τόπου μας.

Οίνος, γαστρονομία και μουσική συνδέουν το τρίπτυχο για ένα μαγευτικό τριήμερο στην ταβέρνα Παραδοσιακό

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2332029132-6977710006 

inaoussa.gr - All Rights Reserved