Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νότες «αγάπης» για τον mom in action το βράδυ της Τετάρτης (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 12:29   

liebeΤην προσφορά του συλλόγου mom in action στις οικογένειες της Νάουσας που το έχουν ανάγκη, τίμησε το βράδυ της Τετάρτης το café-bar Liebe.

Μέσα από την ειδική βραδιά που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του Liebe συγκεντρώθηκαν χρήματα με σκοπό την βοήθεια των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η εκπληκτική ζωντανή εμφάνιση των Άννα Χατζηκυράικου στη φωνή, του Γιάννη Κετάνη στο βιολί, το μπουζούκι και τη φωνή, του Παναγιώτη Πεΐδη στην ηλεκτρική κιθάρα, του Γιάννη Γκαντίδη στα πλήκτρα και της Ασημίνας Ματζίρη στα τύμπανα συνδυάστηκε και με την guest εμφάνιση του μοναδικού δεξιοτέχνη Li’nard που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο café-bar Liebe και με μεγάλη χαρά μάγεψε για μια ακόμα φορά τoν κόσμο με τις ικανότητες του.

Ο mom in action θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους υπευθύνους και το προσωπικό του café-bar Liebe για το κάλεσμα και την στήριξη μέσω των εσόδων της βραδιάς και τους μουσικούς που αφιλοκερδώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν με νότες το βράδυ της Τετάρτης στο liebe.

Δείτε το video: 

inaoussa.gr - All Rights Reserved