Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σταύρος Ζάχος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νάουσας με τον Κοινό Τόπο PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Εκλογές 2019
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 10:12   

zaΓεννήθηκα το 1977 και είμαι το δεύτερο παιδί του Γιώργου Ζάχου και της Σοφίας Μπαρμπαρούση.

Αδερφή μου είναι η Αθηνά Ζάχου. Μετά το Λύκειο εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και το 1997 ο πατέρας μου, μου εμπιστεύεται το οικογενειακό μας ταξί να εξυπηρετώ το επιβατικό κοινό του τόπου μας. Το 2003 δίνουμε αμοιβαία υπόσχεση Έγγαμου Βίου με τη Μαρία Μάρα του Ιωάννη και δυο δώρα γεμίζουν τις ζωές μας ο Γιώργος σήμερα 15 ετών και ο Ιωάννης 10 ετών.

zaxΣτοχεύοντας πάντα την αναβάθμιση του επαγγέλματος μου με εμπεριστατωμένες θέσεις και ιδέες διεκδικώ και εκλέγομαι στη Διοίκηση του Ράδιο ταξί Νάουσα. Από το 2001 έως το 2014 συνεργάζομαι άψογα και αδιάλλειπτα μαζί με καταξιωμένους συναδέλφους, τόσο ως ταμίας και γενικός γραμματέας όσο και ως πρόεδρος του τοπικού μας σωματίου, αλλά τους εκπροσωπώ και στο περιφερειακό συμβούλιο ΤΑΧΙ της Κεντρικής Μακεδονίας από τη θέση του Αντιπροέδρου συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του κλάδου, προεδρεύοντας παράλληλα από το 2016 της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάουσας. Από το 2015 συμπληρώνω την επαγγελματική μου ενασχόληση με την ανάληψη των εργασιών του εκδοτηρίου εισιτηρίων στο ΚΤΕΛ Ημαθίας στο σταθμαρχείο της Νάουσας.

Εξυπηρετώ τους συνδημότες μου σε κάθε είδους μετακίνηση με το ιδιόκτητο 9θέσιο ΤΑΧΙ ειδικής μίσθωσης. Η Μαρία ως νέα αγρότισσα μετά από σχετική επιμόρφωση, επιμελείται μαζί μου τις αγροτικές μας καλλιέργειες συμπληρώνοντας το οικογενειακό μας εισόδημα.

Πιστεύοντας στα οφέλη του εθελοντισμού στις τοπικές κοινωνίες, συμμετέχω ενεργά στο μητρώο εθελοντών, με συνεχή και ενεργή προσφορά στη διοργάνωση της Αποκριάς του Δήμου μας, ενώ προσφέρω τακτικά τις υπηρεσίες μου, ως οδηγός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες για τις μετακινήσεις τους.

Συμμετέχοντας ως μέλος στα διοικητικά συμβούλια του Νομικού μας Προσώπου Κ.Κ.Π.Α. και της Δ.Ε.Υ.Α.Ν έλαβα γνώση και διοικητική εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία με γέμισε δύναμη να συνεχίσω την προσφορά μου στα κοινά και να διεκδικήσω με τη Δική σας ψήφο την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στον ευλογημένο μας Τόπο.Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 14:41 )
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved