Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στις συναντήσεις του Νικόλα Καρανικόλα στα χωριά

Με τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου συνεχίζονται αυτές τις ημέρες οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις του «ΕΝΑ Μαζί» στις Κοινότητες στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στο πρόσωπο του Δημάρχου Νάουσας και εκ νέου υποψηφίου Νικόλα Καρανικόλα  και στην αξιόλογη ομάδα των υποψηφίων που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Ειδικότερα, τις τελευταίες μέρες την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις και θερμή υποδοχή της ομάδας του «ΕΝΑ Μαζί», παρουσία πολλών δημοτών, σε Μονόσπιτα, Στενήμαχο, Χαρίεσσα, Λευκάδια, Αγγελοχώρι, Ζερβοχώρι, Πολυπλάτανο, Αρχάγγελο, Ζερβοχώρι και Αρκοχώρι.

Συνομιλώντας με τους κατοίκους των Κοινοτήτων που αγκαλιάζουν με θέρμη και ενθουσιασμό  τις συγκεντρώσεις του «ΕΝΑ Μαζί», ο Νικόλας Καρανικόλας υπογράμμισε στις ομιλίες του ότι η σημερινή διοίκηση βρίσκεται από την πρώτη μέρα στο πλευρό τους με ανοιχτές πόρτες στο δημαρχείο αλλά και με συχνές συναντήσεις στην Ώρα του Δημάρχου που καθιέρωσε η σημερινή δημοτική αρχή. 

Ο επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί» τόνισε ότι πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στις Κοινότητες όπως η ολοκλήρωση του βιολογικού σταθμού στον κάμπο και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης – αποχέτευσης, οι ασφαλτοστρώσεις και η αγροτική οδοποιία, που θα ενισχυθούν την επόμενη προγραμματική περίοδο σε όλο το δήμο, οι αναπλάσεις πλατειών, οι συντηρήσεις κτιρίων, οι ανακαινίσεις σχολικών μονάδων, δημοτικών κτιρίων και δημόσιων χώρων,  η ολοκλήρωση της κατασκευής νέων – πιστοποιημένων παιδικών χαρών, η στήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, η διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων και στις Κοινότητες κ.ά.  

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου μέχρι και σήμερα δίνουμε όλη μας τη βοήθεια στις Κοινότητες και τους Πρόεδρους μας γιατί θέλαμε ενεργές και αυτοδύναμες Κοινότητες και ισότιμη ανάπτυξη για όλους. Προχωράμε όλοι μαζί για την ισότιμη ανάπτυξη σε όλο τον δήμο» επισημαίνει ο Νικόλας Καρανικόλας.