Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us

auraΜια μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών σας, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά το NANA HAIR SALON.

Το Aura Botanica της kerastase αντικατοπτρίζει την απόλυτη πολυτέλεια της φύσης που μπορείτε να προφέρετε στα μαλλιά σας. Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με έλαια καρύδας απο τη Σαμόα και argan εκχειλισμένα με το χέρι και δεν περιέχει σιλικόνη ή θειϊκά άλατα.


Στο NANA  HAIR SALON απολαύστε  την σειρά Aura Botanica της kerastase και  νιώστε δύναμη της φύσης μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική εμπειρία.

Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, Έλαια Καρύδας Σαμόα και Argan εκχειλισμένα με τα χέρια, Ενεργά Συστατικά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, Χωρίς σιλικόνη και Χωρίς parabens το Aura Botanica της kerastase απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν την υγιεινή διατροφή, αθλούνται συστηματικά, προσέχουν και προστατεύουν το περιβάλλον και έχουν ως κύριο μέλημα την εναρμόνιση τους με αυτό. Η σειρά  Aura Botanica της kerastase απευθύνεται κυρίως σε νεαρής ηλικίας γυναίκες που δεν έχουν «ταλαιπωρήσει» σε μεγάλο βαθμό το τριχωτό της κεφαλής.


Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις αν αυτή η επαναστατική σειρά στο NANA HAIR SALON, μπορεί να σου χαρίσει τα υπέροχα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν.