Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
ΝΑΝΑ HAIR SALON: Ανανέωση και θεραπεία των μαλλιών μετά την καλοκαιρινή καταπόνηση

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και σίγουρα τα μαλλιά όλων μας έχουν ταλαιπωρηθεί από την θάλασσα, τον ήλιο και το αλάτι.

Μπορεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα να είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου, αλλά παράλληλα είναι και η περίοδος που ταλαιπωρείται σημαντικά το τριχωτό της κεφαλής μας.

Στο ΝΑΝΑ HAIR SALON γνωρίζοντας στο έπακρο τις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής μας, σας προτείνουμε να φροντίσετε από τώρα την διάγνωση των προβλημάτων αλλά και την θεραπεία αυτών καθώς η ταλαιπωρία που έχουν δεχθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι σημαντική.

Στο ΝΑΝΑ HAIR SALON το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας παρέχει προσωποποιημένες θεραπείες για την κάθε μια ξεχωριστά μετά από διάγνωση του προβλήματος, εντοπισμό των αναγκών της τρίχας  και προτάσεις για την πλήρη αποκατάσταση τους.

Παράλληλα μαζί καταλήγουμε στον τρόπο και την μέθοδο που θα ακολουθήσουμε ώστε να δώσουμε και πάλι λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά σας.

Επισκεφθείτε το ΝΑΝΑ HAIR SALON ώστε να σας παρέχουμε μια πλήρη πρόταση θεραπείας του τριχωτού της κεφαλής αλλά και να σας προτείνουμε μοναδικές προτάσεις για την ανανέωση της εικόνας σας μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές.