Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Αντιδρούν οι κομμωτές στα νέα μέτρα για τον κορονοϊό – Διαμαρτυρία στο υπουργείο Ανάπτυξης με την παρουσία της Ένωσης Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών επαρχίας Νάουσα

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν κομμωτές αντιδρώντας στα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού.

mpabee

Οι κομμωτές δείχνουν την αντίθεσή στους νέα μέτρα σύμφωνα με τα οποία οι ανεμβολιάστοι μπορούν να εισέλθουν στα κομμωτήρια μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid αλλά και μοριακού τεστ και κάνουν λόγο για σημαντικό περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των εσόδων τους.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας αποφάσισαν να κλείσουν σήμερα τα κομμωτήρια τους σε όλη την Ελλάδα ενώ θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια που δεν έλαβε ο κλάδος στο αρμόδιο υπουργείο όπου πραγματοποιούν συγκέντρωση.

Παράλληλα οι διαμαρτυρόμενοι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας τους ζητούν την εξαίρεση τους από τα μέτρα καθώς όπως τονίζουν τα καταστήματά τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.

Την Ένωση Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών επαρχίας Νάουσα εκπροσώπησε η πρόεδρος κα. Ταμάρα Λογγινίδου

Η πρόεδρος κα. Ταμάρα Λογγινίδου δήλωσε σχετικά: Κερδίσαμε βήματα υποσχέθηκε για καίρια αιτήματα αλλά περιμένουμε τις υπογραφές

 natou