Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα «Μόνοι τους και όλοι μας! Μόνο ο λαός σώζει τον λαό με Ισχυρό ΚΚΕ» στη Νάουσα (video+φωτορεπορτάζ)

Ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα «Μόνοι τους και όλοι μας! Μόνο ο λαός σώζει τον λαό με Ισχυρό ΚΚΕ», πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ από την πόλη της Νάουσας Τάκης (Δημήτρης) Τσιουλάκος, βιοπαλαιστής αγρότης, πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», Νίκος Μάντσιος, ελεύθερος επαγγελματίας και Παναγιώτης Κουτσουπιάς, εργάτης κλωστοϋφαντουργίας, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων στον Βαρβαρέσο και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

 Ζήτησαν την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι είναι το μόνο κόμμα, που, αταλάντευτα και σταθερά, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες μεγάλες κινητοποιήσεις για τα Τέμπη και στηλίτευσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις αντιλαϊκές – όπως τις χαρακτήρισε -  πολιτικές που ακολούθησαν.