Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Επίσκεψη των αθλητριών του ΕΟΣ Νάουσας που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων 2024 στην Gangwon της Νότιας Κορέας

Τις αθλήτριες  του ΕΟΣ Νάουσας

που θα εκπροσωπήσουν  την χώρα μας ως μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες Νέων, που θα διεξαχθούν στην πόλη Gangwon της Νότιας Κορέας από τις 19 Ιανουαρίου έως την 1 Φεβρουαρίου 2024, υποδέχθηκε ο δήμαρχος του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας  κ. Νίκος Κουτσογιάννης, παρουσία του αντιδημάρχου Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέλιου Δάγγα, το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου στο δημαρχείο.

Η Βάικου Κατερίνα, η Τσιάρκα Μαρία και η Τσιάτσιου Λύδια συμμετέχουν στο  δίαθλο και η Τσιάρκα Γεωργία στους δρόμους αντοχής,

Μαζί τους ήταν ο πρόεδρος του ΕΟΣ Νάουσας κ. Πέτρος Καρυδάς, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βάικος, ο εκπρόσωπος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κ. Δήμος Γυρούσης και ο προπονητής του ΕΟΣ κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Ο δήμαρχος Νάουσας συνεχάρη τους αθλητές για την επιτυχία τους , τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία του ΕΟΣ όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό της Νάουσας και την Χιονοδρομία. «Να χαρείτε την επιτυχία σας που είναι επιστέγασμα των επίπονων προσπαθειών που έχετε καταβάλλει εδώ και τόσο καιρό, εμείς είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσογιάννης.

koes